مرحوم حاج جواد مؤذنى در سال (1290) شمسى در خانواده اى مذهبى و تا حدى اهل علم به دنيا آمد . جد او مرحوم شيخ حسين (مؤذن و قارى آستان) كه حافظ قرآن بوده و از صوت خوشى برخوردار بود ، در ابتداى سلطنت ناصرالدين شاه قاجار به عنوان مؤذن و قارى ، به افتخار خدمتگذارى آستان مقدس نائل آمد .
پسر آقا شيخ حسين ، شيخ رضا مؤذن ، پس از پدر عهده دار منصب او گرديد و در زمره قراء و مؤذنين آستانه قرار گرفت .
آقاى جواد مؤذنى فرزند آقا شيخ رضا در ابتداى نوجوانى پس از فراگيرى مقدمات در مدرسه علميه امينيه (امين السلطان) نزد مرحوم حاج شيخ محمّد خراسانى ، كه از اوتاد بود ، به ادامه تحصيل مشغول گرديد و به طورى كه نامبرده نقل مى كرد ، مرحوم آقا شيخ محمّد قبل از شروع به تدريس ، شرايطى را مطرح مى كرد كه يكى از آنها اين بود كه: «بايد تعهد كنى از راه حرفه و شغلى امرار معاش كنى و تحصيلات خود را وسيله امرار معاش قرار ندهى» و خود او نيز اينگونه بود .
با اينكه وى عالمى برجسته و فردى موجه بوده و توجهاتى نيز به او شده بود ، خود به شغل حلبى سازى اشتغال داشتند ، به شكلى كه پس از پايان درس حوزه ، در منزل خود ، طشت آهنى ، آبپاش ، سطل و ساير لوازم فلزى مى ساخت و بعد ازظهرها در ابتداى خيابان آستانه ، مقابل باغ سراج الملك ، بساط كرده و آنها را مى فروخت و از اين طريق زندگى خود را اداره مى كرد .
مرحوم مؤذنى تا پايان سطح نزد نامبرده و مرحوم آقا شيخ ابوالحسن مرندى ، تحصيلات خود را ادامه داد .
آقاى مؤذنى ضمن تحصيل ، همگام با پدر خويش در زمره مؤذنين آستانه مشغول به كار گرديد و همانطور كه تعهد نموده بود . امور زندگى خويش را از حقوق مؤذنى و دستمزد همكارى با مسئول موتور برق آستانه اداره مى كرد . متأسفانه پس از مدتى به دلايلى ، توانايى ادامه مؤذنى آستانه را از دست داده ، به ساعت سازى اشتغال ورزيده و مسئول تعمير و نگهداری ساعت صحن آستانه گرديد .
تا اينكه در سال (1323) شمسى به وجود كتابخانه قبلى آستان مقدس ، پى برده و موجوديت آن را با توليت وقت ، آقاى حاج سيد احمد هدايتى در ميان گذاشته و احياى مجدد كتابخانه آستان مقدس را خواستار گرديد . بنابراين ايشان او را همراه با فرزند خود آقاى دكتر محمّد على هدايتى كه آن روز استاد دانشكده حقوق بود مأمور تأسيس كتابخانه فعلى نمودند .
ابتدا با خريد حدود ششصد جلد كتاب از كتب مرحوم نظر پاك (يكى از اساتيد مدرسه سپهسالار) كتابخانه اى در ضلع شرقى صحن حضرت امامزاده حمزه عليه السلام دائر و در تاريخ 1/4/1324 مورد بهره بردارى قرار گرفت . وى ضمن تماس با افراد علاقمند به كتاب با علما و مؤلفين نجف اشرف و الازهر مصر نيز مكاتبه و از آنان درخواست همكارى نمود . خوشبختانه آنها نيز به احترام وجود مقدس حضرت عبدالعظيم عليه السلام كتابهایى را تقديم نمودند .
مرحوم جواد مؤذنى از آن تاريخ تا پايان زندگى قريب پنجاه سال در كتابخانه انجام وظيفه كرد و در جمع آورى كتب و طبقه بندى آن زحمت كشيد . هر روز صبح و عصر در كتابخانه بود و با خوشرويى و محبت مراجعه كنندگان را راهنمايى مى كرد آقاى شيخ جواد مؤذنى پس از سال ها خدمت به آستانه مقدسه حضرت عبدالعظيم علیه السّلام در سحرگاه نيمه شعبان 1413 مطابق با 18/11/71 همانطور كه آرزوى وى بود ، بدرود حيات گفت و در صحن مطهر ، جنب قبر مرحوح حاج شيخ هادى اسكونى تبريزى ، استاد و مرشد خويش ، كه اين همجوارى نهايت آرزوى او بود دفن گرديد .