0

نوزاد به ازای یک گوشی!

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

نوزاد به ازای یک گوشی!

این زن و شوهر جوان که ساکن شهر چونجین هستند فرزندشان را که تنها شش روز داشت به دو هزارو پانصد یوان معادل سیصد و شصت و هشت دلار فروخته اند و بخش اعظم این پول را صرف خرید گوشی همراه کرده اند.

زوج چینی نوزاد پسر خود را در ازای یک گوشی تلفن همراه فروختند.

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از روزنامه اینترنتی روسی ایزوستیا؛ این زن و شوهر جوان که ساکن شهر چونجین هستند فرزندشان را که تنها شش روز داشت به دو هزارو پانصد یوان معادل سیصد و شصت و هشت دلار فروخته اند و بخش اعظم این پول را صرف خرید گوشی همراه کرده اند.

بر اساس این گزارش نوزاد کوچک طی عمر کوتاه خود دو بار فروخته شده است. ابتدا یک مرد چهل و سه ساله وی را خریده و با جا زدن خود به عنوان عموی کودک قصد داشته است وی را در ازای یک هزارو چهارصد و هفتاد دلار بفروشد.

در حال حاضر کودک که توسط پلیس نجات داده شده در بیمارستان قرار دارد و والدین وی که دستگیر شده اند اعلام کرده اند از نظر مالی توانایی نگهداری وی را ندارند.

گفتنی است نوزادان در بازار سیاه چین به طور گسترده ای خرید و فروش می شوند و تبهکاران ابتدا نوزادان را از والدین انها می دزدند و بعد می فروشند. در ازای هر نوزاد انها تا ده هزار دلار هم به جیب می زنند.

در ماه اوریل امسال در چین مبارزه جدی با کودک ربایی اغاز شد. بر اساس گزارشهای منتشر شده پلیس تا کنون هشتاد گروه تبهکار را که به ربودن و فروش نوزادان اشتغال داشتند منهدم و بیش از چهارصد و پنجاه کودک را ازاد کرده است.

اواخر ماه نوامبر دو تاجر کودکان به جرم دزدیدن پانزده کودک در چین اعدام شدند.

 

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

جمعه 20 آذر 1388  3:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها