0

11 هزار ورزشكار در رشته اسكواش ساماندهي شدند

ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18320

11 هزار ورزشكار در رشته اسكواش ساماندهي شدند

مسعود سليماني در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در حال حاضر 11 هزار نفر در اين رشته ورزشي در سطح كشور فعاليت مي‌كنند كه از اين تعداد اكثر آنان را بانوان تشكيل مي‌دهند. 
وي ادامه داد: علاوه بر استان‌هاي بوشهر و چهارمحال و بختياري در مابقي استان‌ها از جمله استان البرز و جزيره كيش هيئت اسكواش مستقر شده است و با تمام توان براي پيشبرد اين رشته ورزشي فعاليت مي‌كنند. 
رئيس فدراسيون اسكواش ايران درباره وضعيت اسكواش استان مركزي اظهار داشت: استان مركزي در سال‌هاي گذشته يكي از قطب‌هاي اسكواش كشور بوده است كه به دليل وجود كمبودها، ضعف‌ها و مشكلات مختلف نتوانسته بود مانند گذشته درخشش خود را حفظ كند و اين وضعيت تا جايي بود كه يك قهرمان 17 ساله اسكواش در استان مركزي از اين ورزش دور شود. 
سليماني تصريح كرد: ما در جلسه قبلي اسكواش در استان مركزي به مسئول وقت، يك فرصت دوماهه داديم كه مشكلات را برطرف سازد ولي در بعضي از مواقع شرايطي وجود دارد كه ديگر فرد انگيزه لازم را براي كار و ايجاد تحول ندارد. 
وي با اشاره به رقابت‌هاي بين‌المللي اسكواش در استان مركزي گفت: طبق قراري كه با مديركل تربيت بدني استان مركزي داشتيم مقرر شد كه در صورت تجهيز و استانداردسازي سالن اسكواش، مسابقات بين‌المللي به اراك واگذار شود كه با عملي شدن قول‌هاي مديركل تربيت بدني اين مذاكرات به ثمر نشست و امروز شاهد برگزاري اين مسابقات با حضور پنج كشور جهان در استان مركزي هستيم. 
رئيس فدراسيون اسكواش ايران افزود: استان مركزي با ورود نيروهاي جديد، دوباره به يكي از قطب‌هاي اسكواش كشور تبديل خواهد شد و من از اينجا اين نويد را مي‌دهم كه استان مركزي با برگزاري اين مسابقات شرايط موفقيت خود را براي آينده مهيا كرده است. 
در ادامه سرمربي پاكستاني تيم ملي اسكواش آقايان ايران گفت: وجود ورزشكاران زبده و آماده در ايران دليل انتخاب من بوده است و من با همكاري فدراسيون و با برگزاري مسابقات مختلف سعي در توسعه بيش از پيش اين رشته ورزشي در ايران دارم. 

10750403264581828474.jpg

سه شنبه 26 بهمن 1389  1:33 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها