"فوزيه وهاب " دبير اطلاع رساني حزب مردم پاكستان در گفتوگو با خبرنگاران افزود: ابهاماتي در مورد عملكرد قريشي در مدت 3 سال سكانداري وي در مسند وزارت امور خارجه وجود دارد.
وهاب همچنين گفت كه هنگامي كه زرداري بابت انجام سفرهاي خارجي مورد انتقاد قرار گرفته بود، قريشي از وي حمايت لازم را نكرد.
دبير اطلاعرساني حزب حاكم پاكستان در پاسخ به سئوالي در مورد ارتباط مسئله ريموند ديويس با كنار رفتن قريشي، گفت: اگر قريشي در اين مورد اختلاف نظر داشت بايد پيش از اين استعفا ميداد.
نام شاه محمود قريشي وزير خارجه سابق پاكستان در تركيب جديد كابينه فدرال اين كشور قرار ندارد.
محافل كارشناسي در پاكستان، مسئله ريموند ديويس و فشار آمريكا در اين خصوص و تيرگي روابط شاه محمود قريشي با آصف علي زرداري رئيس جمهور طي يك سال گذشته را موجب كنار گذاشته شدن وي از پست وزارت خارجه اين كشور ميدانند.
در همين حال قريشي روز شنبه گذشته در آخرين اظهاراتش، فشارها و تهديدات هيلاري كلينتون و سفير آمريكا در اسلامآباد را فاش كرد.
قريشي هنگام خروج از وزارت خارجه و به عنوان آخرين سخنان خود در گفتوگو با رسانهها افزود: "هيلاري كلينتون وزير امور خارجه آمريكا به من فشار آورد كه تاييد كنم كه ديويس كارمند سفارت آمريكاست، اما من درخواست وي را نپذيرفتم ".
قريشي همچنين گفت: "كامرون مونتر سفير آمريكا در پاكستان نيز تمام تلاش خود را براي جلب رضايت من به كار برد و حتي وي تهديد كرد اگر قبول نكنم ريموند ديوس كارمند سفارت آمريكاست و براي وي استثنا و مصونيت قائل نشوم، ملاقات من با هيلاري كلينتون در اجلاس مونيخ را لغو خواهد كرد، اما من پاسخ دادم علاقهاي به ملاقات با هيلاري كلينتون ندارم و عزت كشورم براي من مهمتر است ".
قريشي گفت: نخست وزير به من هشدار داده بود كه حق ندارم به عنوان وزير امور خارجه درباره ريموند ديوس اظهار نظر كنم و فقط وزير كشور حق اظهار نظر درباره وي را خواهد داشت.