مديرعامل پخش فرآوردههاي نفتي اعلام كرد؛
ورود 2 شركت جديد به صنعت بانكرينگ در عسلويه و قشم
خبرگزاري فارس: مدير عامل شركت پخش فرآوردههاي نفتي ايران گفت: با اضافه شدن دو شركت جديد به جمع شركتهاي بانكرينگ در مناطق عسلويه و قشم، در مجموع هفت شركت در زمينه سوخترساني به كشتيها فعال خواهند بود.
به گزارش خبرگزاري فارس از بندرعباس به نقل از پايگاه خبري وزارت نفت، فريد عامري با اعلام اين خبر اظهار داشت: با آماده شدن تجهيزات و تاسيسات، اين دو شركت جديد فعاليت خود را در مناطق عسلويه و قشم آغاز خواهند كرد.
وي افزود: هم اكنون شركتهاي بناگستر كرانه، خدمات مهندسي كشتيراني جمهوري اسلامي ايران و شركتهاي آروشا پارس در منطقه بندرعباس، وركمن در كيش و شركت ملي نفتكش در منطقه خارگ وظيفه سوخت رساني به كشتي ها (بانكرينگ) را به عهده دارند.
به گفته مديرعامل شركت پخش فرآوردههاي نفتي ايران، در چابهار نيز يك شركت براي ارائه خدمات بانكرينگ اعلام آمادگي كرده، اما هم اكنون تردد كشتيها به چابهار پايين است و فعاليت در آنجا صرفه اقتصادي ندارد، البته اين اميدواري وجود دارد كه با افزايش تردد شركتها اين حرفه براي شركتها در اين منطقه نيز به صرفه شود.
عامري تصريح كرد: پيگيريهاي لازم براي مشاركت بيشتر بخش خصوصي در زمينه سوخترساني به كشتيها در دست انجام است و شركتهاي داوطلب پس از دريافت مجوزهاي لازم ميتوانند سوخت مورد نياز خود را از شركت ملي پخش خريداري كنند و به كشتيها تحويل دهند و هيچگونه محدوديتي براي فعاليت شركتهاي جديد در اين زمينه وجود ندارد.
مديرعامل شركت ملي پخش فرآوردههاي نفتي ايران از فروش يك ميليون و 900 هزار تن سوخت به كشتيهاي عبوري در خليج فارس از ابتداي سال تا هفته گذشته خبر داد و افزود: سال گذشته در اين دوره زماني 2 ميليون و 400 هزار تن سوخت به كشتي ها فروخته شد و پيشبيني ميشود تغييراتي كه زمينه سوخت رساني به كشتيها در بندر فجيره انجام شده است، به نفع بازار ايران باشد.
عامري اظهار اميدواري كرد: سال آينده با ايجاد نقاط جديد سوخترساني و ارائه خدمات جانبي به كشتيها، سهم ايران در سوخترساني به كشتيها افزايش يابد.
وي پيش بيني كرد: تا پايان امسال 2 ميليون و 400 هزار تن سوخت به كشتيها در خليج فارس فروخته شود و سهم ايران در فروش سوخت به كشتيها در منطقه خليج فارس به 25 درصد برسد.
عامري همچنين درباره تاثير اجراي قانون هدفمند كردن يارانهها بر نرخ فروش سوخت به شركتهاي فعال در عرصه بانكرينگ گفت: نرخ فروش سوخت به اين شركتها بر اساس نرخهاي بينالمللي است و آنها با قواعد بينالمللي فعاليت ميكنند؛ بنابراين اجراي اين قانون تاثيري در نرخ فروش سوخت شركتها نداشته است.
انتهاي پيام/صا30/ع