0

كفاشيان: اين‌قدر بدبخت نشده‌ايم كه به كرش التماس

ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18320

كفاشيان: اين‌قدر بدبخت نشده‌ايم كه به كرش التماس

علي كفاشيان  درباره دلايل انصراف كرش براي حضور در ايران و تصميمات آينده فدراسيون فوتبال صحبت‌هاي زير را انجام داد: 

دليل اصلي انصراف كرش چه بود؟ 
به‎هرحال مربيان حرفه‌اي براي جواب دادن چند روزي را سبك - سنگين مي‌كنند. من 3، 4 روز پيش به ترابيان گفتم اينكه او هنوز به ما جوابي نداده در حال سبك و سنگين كردن است چون سر جريان كلمنته باتجربه‌ شده‌ام و گفتم به او شك دارم. ما هر بندي كه در قرارداد وجود داشت، با كرش به تفاهم رسيده بوديم. نيامدن او 2 حالت دارد يا واقعا بحث خانوادگي بوده كه بيان چنين دليلي از سوي يك مربي حرفه‌اي كمتر پيش مي‌آيد يا پيشنهاد بهتري دارد. اگر اين طور بود مي‌توانست به ما اين تقاضا را اعلام كند شايد تصميم ديگري مي‌گرفتيم. او ديشب فقط همان يك اي‎ميل را زده و دليل خانوادگي را عنوان و خيلي هم عذرخواهي كرد. 

برخي‌ها مسائل سياسي را دليل انصراف كرش اعلام كرده‌اند؟ 
سايت‌ها و رسانه‌هاي مخالف در اين گونه مواقع بهره‌برداري‌هاي خود را مي‌كنند. آنچه مسلم است اينكه آنها چون شناختي از ايران ندارند، تصميم ذهني خوبي از كشورمان ندارند اما نيامدن كرش ربطي به مسائل سياسي ندارد. كرش وقتي وارد ايران شد و همه‏چيز را از نزديك ديد، نظرش كاملا برگشت و خيلي از ايران تعريف كرد. در هر صورت با وجود اينكه ما براي حضور او در ايران هزينه زيادي كرديم، نسبت به ما كم‏لطفي كرد. 

قبول داريد بار ديگر قضيه كلمنته تكرار شد؟ 
بله. همين طور است. من خودم هم مي‌گويم تكرار شد. به خاطر همين هركسي از كرش از من سؤال مي‌پرسيد مي‌گفتم تا امضا نكند، تمام نشده است چون اين تجربه را داشتم. 

گزينه‌هاي ديگري هم براي انتخاب سرمربي داريد؟ 
فكر مي‌كنم اگر باز سراغ مربيان خوب خارجي برويم همين مشكلات را خواهيم داشت. كميته فني به ما گفت اگر قرار است از مربي متوسط خارجي استفاده كنيم از همين مربيان داخلي استفاده شود. به‎هرحال من جلسه فوري كميته فني و هيات رئيسه فدراسيون را در نظر گرفتم و اول از همه براي تيم اميد تصميم گيري مي‌كنيم. به احتمال زياد براي تيم اميد از مربي ايراني استفاده مي‌كنيم. 

به هيچ عنوان نمي‌خواهيد بار ديگر با كرش مذاكره كنيد؟ 
خير. وقتي خودش همه شرايط را ديده و ما همه‎چيز را برايش فراهم كرديم و مي‌گويد نمي‌آيد، دليل ندارد بار ديگر با او صحبت كنيم. اين‏قدر بدبخت نشده‌ايم كه بخواهيم التماس كنيم. من كه تماس نمي‌گيرم. 

آيا گزينه‌هاي داخلي شما همان قلعه‌نويي و ابراهيم‌زاده هستند؟ 
در اين رابطه بايد هماهنگي لازم را انجام دهيم. به‎هرحال بهترين‌هاي ايران مشخص هستند. 

اگر باشگاه‌هاي آنها موافقت نكنند چه؟ 
(با خنده) التماس مي‌كنيم. 

ظاهرا كرش پيشنهاد خوبي از عربستان دريافت كرده است؟ 
همان‎طور كه گفتم اين مربيان براي امضاي قرارداد سبك -سنگين مي‌كنند. از همان اول كه با او مذاكره كرديم، به ما گفت كه قرارداد 3ساله مي‌خواهد امضا كند. اما به او گفتيم رضايت ما براي تمديد قرارداد شرط است چون ما امكانات خوب و كشور بزرگي داريم. به‎هرحال در چند روز آينده علت اصلي اينكه كرش چرا به ايران نيامده مشخص مي‌شود. 

10750403264581828474.jpg

سه شنبه 26 بهمن 1389  12:25 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها