يك زوج سالمند فقط 15 روز پس از ازدواج با يكديگر با حضور در مجتع قضايي خانواده تقاضاي طلاق كردند.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، مردي 75 ساله با مراجعه به شعبه 268 مجتمع قضايي خانواده خطاب به قاضي عموزادي گفت: همسر جديدم نميگذارد به خانه فرزندانم بروم.
وي توضيح داد: مدتي قبل همسرم فوت كرد و از آنجا كه همه فرزندانم ازدواج كردهاند، به اصرار آنها و براي رهايي از تنهايي تصميم گرفتم يكبار ديگر ازدواج كنم. بعد از مدتي همسر مورد علاقهام را انتخاب كردم اما 15 روز بعد از ازدواج، مشكلاتمان شروع شد.
اين شخص در مورد مشكل خود با همسرش گفت: بعد از ازدواج تصميم گرفتم براي بازديد به خانه فرزندانم بروم ولي همسرم با طرح اين موضوع كه علاقهاي به رفت و آمد با فرزندان من ندارد، با اين كار مخالفت كرد.
وي ادامه داد: چند روز بعد دوباره سعي كردم او را متقاعد كنم كه با هم به خانه فرزندانم برويم اما او روي حرف خودش ايستاد و بههيچ وجه حاضر نشد بيايد.
اين مرد سالمند مدعي شد: من تمام تلاشم را براي ايجاد رابطه خوب بين همسر جديد و فرزندانم به كار گرفتم اما همسرم با آنها كنار نيامد. به همين دليل تصميم دارم او را طلاق بدهم.
وي گفت: من نميتوانم اين وضعيت را تحمل كنم و در حال حاضر آمادگي دارم تمام 14 سكه مهريه همسرم را هم يكجا پرداخت كنم.
به گزارش ايسنا، همسر اين پيرمرد نيز كه 62 سال سن دارد با بيان اينكه همسر اولش قادر به بچهدار شدن نبوده و به همين دليل از او جدا شده است به رييس دادگاه گفت: من علاقهاي به رفت و آمد با فرزندان همسرم ندارم.
قاضي عموزادي نيز پس از شنيدن اظهارات اين زوج به نصيحت آنها پرداخت و با بيان اينكه تصميم به طلاق در شرايط عصبانيت گرفته شده است، از زن سالخورده خواست فرزندان همسرش را مانند فرزندان خود بداند و سعي كند رابطه خوبي با آنها برقرار كند.
در نهايت پس از صحبتهاي قاضي، اين زوج از تصميم خود مبني بر طلاق منصرف شدند و قرار شد حداقل يكماه ديگر تصميم خود براي طلاق را به تعويق بيندازند تا شايد در طول اين مدت، اختلافاتشان برطرف شود.