0

داوود اوغلو: ايران ساختار سياسي پويايي دارد

 
svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18447
محل سکونت : مازندران

داوود اوغلو: ايران ساختار سياسي پويايي دارد

وزير خارجه تركيه در پاسخ به سوال خبرنگار يك شبكه آمريكايي درباره مقايسه شرايط سياسي كشورمان و مصر با بيان اين كه ايران ساختار سياسي پوياتري از مصر دارد گفت كه درست نيست ايران را با مصر مقايسه كرد؛ اين دو كشور كاملا با يكديگر تفاوت دارند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، ‌احمد داوود اوغلو ـ وزير امور خارجه‌ي تركيه ـ در گفت‌وگو با شبكه‌ي خبري ترك زبان سي‌ان‌ان گفت كه درست نيست ايران را با مصر مقايسه كرد و افزود: ايران ساختار سياسي پوياتري دارد و بين گروه‌هاي مختلف رقابت وجود دارد. در حالي كه حسني مبارك ـ رييس‌جمهور مستعفي مصر ـ به مدت سه دهه در مصر حكومت كرد اما ايران تاكنون 5 رييس‌جمهور عوض كرده است.

به گزارش پايگاه خبري ورلد بولتين، داوود اوغلو در بخش ديگري از اظهاراتش گفت: در حال حاضر آن چه از اهميت بسياري برخوردار است اين است كه اجازه ندهيم تحولات اخير در خاورميانه موجب بي‌ثباتي شود. ما اميدواريم ارتش مصر پس از اطمينان از برقراري دموكراسي در كشور از قدرت كنار بكشد.

داوود اوغلو به همراه عبدالله گل ـ رييس‌جمهور تركيه ـ در حال حاضر در تهران به سر مي‌برد.

به گزارش روزنامه‌ي توديز زمان، گل قرار است تا روز چهارشنبه در ايران بماند و با مقامات عالي‌رتبه‌ي ايراني درباره‌ي روابط دو جانبه، تحولات منطقه و راه‌هاي بهبود ميزان تجارت بين دو كشور همسايه گفت‌وگو كند.

گل پيش از سفر به تهران در آنكارا در جمع خبرنگاران گفت كه سفرش به بهبود روابط بيش‌تر با ايران و كمك به تلاش‌ها براي تضمين سلح ، ثبات و آرامش در منطقه خواهد انجاميد.

به گفته‌ي برخي منابع ترك، قرار نيست گل درباره‌ي برنامه‌ي هسته‌يي ايران با مقامات گفت‌وگو كند.

گل در جمع خبرنگاران در آنكارا گفته بود كه "‌ ما از همكاري ايران با آژانس بين‌المللي انرژي اتمي براي رفع نگراني‌هاي بين‌المللي درباره‌ي منابع هسته‌يي‌اش حمايت مي‌كنيم".

به گزارش ايسنا، رييس‌جمهور تركيه عصر روز يك‌شنبه در راس هياتي بلند پايه وارد تهران شد و در فرودگاه مهرآباد مورد استقبال علي اكبر صالحي ـ وزير امور خارجه كشورمان ـ قرار گرفت.

رييس‌جمهور تركيه براي سفري چهار روزه وارد تهران شد و در اين سفر هياتي متشكل از 135 مقام رسمي، حدود 100 تاجر و حدود 30 خبرنگار وي را همراهي مي‌كنند.

وي قرار است با مقام معظم رهبري، رييس‌جمهور، معاون اول رييس‌جمهور، وزير امور خارجه و مقامات ديگري از كشورمان ملاقات كند.

عبدالله گل هم‌چنين سفري به اصفهان و تبريز خواهد داشت كه در اين سفرها از آثار باستاني و مراكز تاريخي كشورمان بازديد خواهد كرد.

عبدالله گل هم‌چنين بازديدي از تاسيسات انبوه‌سازي در شهرك پرند كه توسط تركيه در حال اجراست، خواهد داشت.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

دوشنبه 25 بهمن 1389  9:48 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها