0

ردنپ: مي‌خواهم ميلاني‌ها را نگران كنم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم تاتنهام با تاکيد بر اينکه گرت بال به ديدار با ميلان نمي‌‌رسد گفت: مي‌خواهم ميلاني‌ها را نگران کنم.

هري ردنپ سرمربي تاتنهام اعلام کرد بال را از ترکيب تيمش براي ديدار با ميلان خارج خواهد کرد.
ردنپ پس از پيروزي اين هفته تاتنهام برابر ساندرلند در ليگ برتر انگليس اعلام کرده بود به احتمال زياد بال را در سن سيرو به ميدان نمي فرستد ولي مطمئن است به بازي در وايت هارت لين خواهد رسيد.

ردنپ در اين مورد گفت: دوست دارم اعلام کنم که بال به بازي مي رسد تا ميلاني ها را نگران کنم ولي حقيقت چيز ديگري است. او آسيب ديده و هنوز به شرايط خوبي براي حضور در ميدان نرسيده است. مي دانم که او به ديدار برگشت که در ورزشگاه خانگي برگزار مي شود خواهد رسيد. در بازي برگشت حساب ويژه اي روي بال باز مي کنم.
ردنپ ادامه داد: گرت به زمان بيشتري نياز دارد تا بتواند بار ديگر در ميدان حضور يابد. او بازيکن خوب و با اهميتي براي ما است ولي در حال حاضر احساس مي کند در شرايط خوبي قرار ندارد. در بازي با ساندرلند با مربي بدن‌ساز تمرين کرد اما نتوانست آماده حضور در ميدان شود. بايد منتظر باشيم بال هم از نظر بدني و هم از نظر روحي شرايط حضور در ميدان را پيدا کند.
ديدار ميلان و تاتنهام سه شنبه شب در چارچوب دور رفت مرحله حذفي ليگ قهرمانان اروپا برگزار خواهد شد.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 25 بهمن 1389  6:46 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها