مجتبي ارغوان نويسنده وبلاگ "مهراوه من "، مطلبي را با عنوان "مهرههاي آمريكا در خاورميانه در حال سقوط هستند " در وبلاگ شخصي خود منتشر كرده است.
نويسنده وبلاگ مهراوه من نوشت: آنچه اين روزها در جهان اسلام رخ مي دهد گوياي بوجود آمدن بيداري ملتهاي مسلمان در خاورميانه است.
حدود 32 سال پيش زماني كه در قلب خاورميانه ملت ايران انقلاب اسلامي را رقم زد كسي فكر نمي كرد ملتي با تكيه بر انديشهاي سياسي اعتقادي خود راه پيشرفت و عزت را بدون پشتيباني قدرتهاي شرق و غرب طي كند.
الگو انقلاب و عدالتخواهي آن باعث شد تا امپرياليسم جهاني براي اينكه به ديگر ملتهاي جهان نشان دهد كه ايران اسلامي بدون آمريكا نمي تواند كاري از پيش ببرد انواع فشارهاي اقتصادي سياسي نظامي را به ايران وارد كرد تا به همگان به كذب بگويد كه تفكر اسلامي نمي توانديك كشور را مديريت كند تا مبادا ديگر ملتها به فكر ايجاد دولتي بر پايه مباني اسلام باشند كه اگر چنين شد بايد دايه داري سلطه بر جهان را به فراموشي سپراند.
از همين رو سالهاست با ايجاد فتنه و دسيسه و لشكر كشي و دخالت همه جانبه در امور كشورها از بوجود آمدن دولت مستقل اسلامي جلوگيري مي كنند.
البته در مواردي نتيجه عكس داده است. اما ثبات ايران اسلامي به خصوص بعد از فتنه ?? و فرياد عدالت طلبي و مبارزه با زورگويان در مجامع عمومي باعث شد ديگر ملتهاي اسلامي نيز ايستادگي ملت ما را پاي نظام اسلامي تحسين كنند و الگو گيرند كه اين تحسين را مي توان در وبسايتهاي شخصي و يا استقبال از يك شخصيت سياسي ايران يا تعريف و تمجيد از ملت ايران در بزرگترين اجتماع سياسي (مكه)مشاهده كرد.
از طرفي پيش بيني امام خميني (ره) بعد از انقلاب راجع به ملت هاي مسلمان خبر از حركت عظيم اسلامي را مي داد .امام راحل درپيام قطعنامه فرمودند: "من با اطمينان مي گويم اسلام ابرقدرت ها را به خاك مذلت مي نشاند؛ اسلام موانع بزرگ داخل و خارج محدوده خود را يكي پس از ديگري برطرف و سنگرهاي كليدي جهان را فتح خواهد كرد.
انشاءاللّه روزي همه مسلمانان و دردمندان عليه ظالمين جهان فرياد زنند و اثبات كنند كه ابرقدرتها و نوكران و جيره خوارانشان از منفورترين موجودات جهان هستند .
البته ما اين واقعيت و حقيقت را در سياست خارجي و بين الملل اسلامي مان بارها اعلام نموده ايم كه درصدد گسترش نفوذ اسلام در جهان و كم كردن سلطه جهانخواران بوده و هستيم .حال اگر نوكران امريكا نام اين سياست را توسعه طلبي و تفكر تشكيل امپراتوري بزرگ مي گذارند، از آن باكي نداريم و استقبال مي كنيم.