مصرف مداوم و منظم نوشابه، خطر ابتلا به سکته را تا 61 درصد افزايش ميدهد.
پژوهشگران دانشگاه ميامي ميلر با تحقيق بر روي بيش از دو هزار و 500 نفر، در صدد يافتن پاسخي براي پرسش مربوط به تاثير نوشابه بر سلامت انسان پس از 9 سال بودند.
در نهايت آنان به اين نتيجه رسيدند: افرادي که به طور منظم نوشابه مصرف ميکنند تا 61 درصد بيشتر از ديگران و کساني که مصرف به مراتب کمتري دارند، در خطر ابتلا به سکته قرار ميگيرند.
قرار است نتايج اين تحقيق در کنفرانس بينالمللي سکته در لسآنجلس ارائه شود.