0

تاتو به دليل نداشتن اعتماد به نفس است .

nikaeen
nikaeen
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 225

تاتو به دليل نداشتن اعتماد به نفس است .

: پوست جوان ، ظاهري زيبا :
من پوست خوبي دارم . از دوران نوجواني تا به امروز صورتم جوش نزده است و تنها گاهي جوش هاي بسيار کوچک و سطحي بوده که دليلي جز زياده روي در مصرف شيريني و شکلات نداشت .
بسيار اهميت دارد و هميشه سعي م يکنم که بر خلاف توصيه پزشکان که معتقدند بايد صورت را تنها با آب شست ، من با آب و صابون صورتم را مي شويم و هميشه پوستي شفاف و درخشان دارم و تنها کرمي که استفاده مي کنم يک کرم مرطوب کننده است .
البته جالب است که بدانيد من در طول زندگي ام فقط يک بار و آن هم در مراسم عروسي ام از کرم پودر استفاده کردم و يکي ، دو بار هم براي گرفتن عکس مرا گريم کردند .
کرم ضد آفتاب دور چشم :
در اطراف چشم هايم مقداري چين و چروک افتاده که ناشي از خنده زياد است ، چرا که من عادت به زياد خنديدن دارم و براي پنهان کردن چروک هاي دور چشم هيچ گاه از کرم هاي بر طرف کننده چروک دور چشم استفاده نکرده ام . اما گاهي اوقات از کرم هاي ضد آفتاب استفاده مي کنم . آ« هم به دليل اينکه در ارتفاعات درفک و در نزديکي هاي رشت کلبه اي 12 متري دارم که در مواقع استراحت و تعطيلي ها آنجا مي روم و چون آفتاب در ارتفاعات بيشتر از هر جاي ديگر ملموس است در آن صورت از کرم هاي ضد آفتاب استفاده م يکنم .
فرصت ورزش يا تنبلي شخصي :
چندان فرصت ورزش کردن را ندارم ، البته خجالت مي کشم که اين جمله را بيان کنم ، چرا که ورزش برا يهر کسي و در هر شرايط سني مفيد و موثر است . اما روزهاي جمعه براي ديدن پدرم که منزلش درميدان ونک است از شميران تا آنجا را پياده روي م يکنم . خوبي کار اين است که هم با مردم صحبت ميکنم و هم يک روز از ماشينم استفاده نمي کنم . ناگفته نماند انرژي گرفتن از پدر هم خود جزو خصوصيت ها يمهم اين ديدار است . البته کوهنوردي را هم بسيار دوست دارم .
نترسي خوشگل مي موني :
استرس و اضطراب تاثير بسيار بدي بر روي پوست مي گذارد . من بارها دقت کرده ام ، زماني که خوشحال هستم و استرس و اضطراب کاري ندارم آنقدر پوست صورتم شفاف و درخشنده مي شود که حتي اطرافيانم م يگويند شبيه به نوجوان 17 ساله شده ام ! ولي زماني که غمگين هستم دقيقاً وضعيت بر عکس است . و من معتقدم حالت هاي دروني و فکري افراد بدون شک در چهره و صورت تاثيرگذار است .
خالکوبي زشته ، مريضي اش زشت تر :
تحقيق هايي که زماني براي سريال ايدز انجام مي دام تا حدودي مرا با مطالبي در رابطه با خالکوبي و تاتو آشنا کرد ؛ همين آگاهي اندک هم مرا از اين کار باز مي دارد و به همه توصيه مي کنم و درص ورت نياز دست به اين کارها بزنند . مثلاً کسي ابرو نداشته باشد و ...
مدتي است که خانم ها با تراشيدن ابروهاي خود و تاتو کردن آنها و تزريق لب هايش متدي جديد در زيبايي را به وجود آورده اند . شايد اين تغييرها در لحظه ، موجب زيبايي شود اما در دراز مدت عوارض و بيماري هاي زيادي را به دنبال دارد . از جمله اين بيماري ها درص ورت عدم رعايت بهداشت ، مي توان ب ايدز اشاره کرد . اگر بخواهيم خوشبينانه تر به اين موضوع بنگريم در نهايت افت شديدي را در سلامت پوست ايجاد مي کند ، چرا که امروزه اين کارها بيشتر در مراکز غيربهداشتي و استريل انجام مي شود .
به اعتقاد من اين نوع جراحي ها تنها به دليل نداشتن اعتماد به نفس در افراد است تاش ايد با تغييرهاي اين چنيني هويت و واقعيت درون خود را بيابند که عملا کاري محال انجام مي دهند ؛ فردي که اعتماد به نفس دارد چنين کارهايي برايش مهم نيست اما اگر اعتماد به نفس نداشتهباشد حتي ار زيباترين هم باشد باز احساس کمبود در خود دارد .
ماسک حاضري ، زيبايي ظاهري گاهي از چند نوع ماسکي که از کشور هند تهيه کرده ام استفاده مي کنم ، اين ماسک ها از عصاره گياهان طبيعي و پودر گل سرخ تهيه مي شوند . محتوي بسته ا با آب ، ماست کم چرب و شير مخلوط مي کنم سپس بر روي صورتم قرار م يدهم .
من يکي از طرفداران ماسک هاي طبيعي هستم و از ماسک هاي حاضري ، انهايي را مصرف م يکنم که حاوي ويتامين C,B,E باشد؛ براي دستانم هم از آني ايج استفاده مي کنم که نرم کننده است . در رابطه با پيلينگ کردن بايد بگويم که تا به حال اين کار را انجام نداده ام و فقط هرازگاهي از Deep Clean استفاده مي کنم که عميقاً پوست صورت را مي شويد و محفظه هاي آن را باز مي کند .
طبيعي يا برنزه ؟
عادت دارم براي انجام دادن هر کاري از قبل مطالعه و پرس و جو کنم ؛ در رابطه با سولاريوم يا همان برنزه کردن اطلاعات قابل توجه و با اهميتي را به دست اورده ام و مخالف اين نوع کارها هستم ، چرا که داراي عوارض بسيار شديد و زيان باري است .
سيگار دشمن پوست :
استعمال سيگار 100 درصد به سلامت پوست لطمه وارد مي کند .
در بخش پاياني ، جا دارد به اين نکته هم اشاره کنم که هيچ چيز جز اخلاق خوب و خوش رفتاري به اندازه ي هيچ کرم و جراحي زيبايي در پوست و سلامت بدن تاثير گذار نيست .
منبع : ماهنامه ي خانواده ي سالم شماره ي 15

nikaeen

دوشنبه 25 بهمن 1389  2:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها