0

امروز حتما پيروز مي‌شويم‌

ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18320

امروز حتما پيروز مي‌شويم‌

ناصر مهديان امروز  شرايط تيمش را خوب ارزيابي كرد و اظهارداشت: تيم ما با پشت سر گذاشتن تعطيلات نيم فصل در شرايط خوبي به سر مي‌برد و كم‌كم به شرايط ايده‌آل خود نزديك مي‌شود. 
وي با اشاره به قرار گرفتن اين تيم بسكتبال شهركرد در رده دهم جدول 12 تيمي ليگ برتر بسكتبال كشور گفت: تيم ما از ظرفيت بالايي برخوردار است و من اين جايگاه را جايگاهي مناسب براي هيئت بسكتبال شهركرد نمي‌دانم. 
مهديان تصريح كرد: با توجه به انجام تمرينات خوب در نيم فصل صحبت‌هايي كه با بچه‌هاي تيم داشته‌ايم، تيم چه از نظر آمادگي بدني و چه از نظر آمادگي روحي در شرايط خوبي قرار دارد و با آمادگي كامل امروز ساعت 16 در ورزشگاه تختي شهركرد ميزبان كاسپين قزوين است. 
مربي تيم هيئت بسكتبال شهركرد عملكرد بازيكنان خارجي تيمش را ستود و گفت: دو بازيكن خارجي ما از كشورهاي آمريكا و صربستان هستند كه در نيم فصل اول ليگ بسكتبال كمك شاياني به هيئت شهركرد كردند و امروز هم در بازي مقابل كاسپين قزوين به عملكرد بازيكنان خارجي تيم خوش‌بين هستم. 
مهديان گفت: از تيم كاسپين شناخت خيلي خوبي داريم و توانسته‌ايم چند بازي اين تيم را آناليز كنيم. 
به گفته وي تيم قزويني از شرايط خوبي برخوردار است و هم اكنون نيز يك پله بالاتر از شهركرد در رده نهم جدول رده‌بندي قرار دارد. 
سرمربي هيئت بسكتبال شهركرد اظهار داشت: امروز تيم شهركرد با تمام توان و براي استفاده از شرايط ميزباني و براي كسب پيروزي وارد زمين مسابقه خواهد شد و من به بچه هاي تيم اعتماد كامل دارم و در پيروزي آنها مقابل كاسپين ترديدي ندارم. 
مهديان در ادامه با اشاره به مشكلات فراروي تيمش گفت: مهم‌ترين مشكلي كه تيم شهركرد از آن رنج مي‌برد مشكل مالي و نبود حامي است و در حال حاضر تا قبل از شروع نيم فصل دوم رقابت هاي ليگ برتر بازيكنان بومي و كادر فني هيچ پولي دريافت نكرده‌اند. 
وي اضافه كرد: ‌بازيكنان خارجي تيم هم درصد پاييني از قراردادهاي خود را دريافت كرده‌اند. 

10750403264581828474.jpg

دوشنبه 25 بهمن 1389  1:36 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها