0

اسنک مرغ (یا بوقلمون)

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

اسنک مرغ (یا بوقلمون)

بهترین راه برای استفاده از اضافه غذای بوقلمون یا مرغ را به شما پیشنهاد میدهیم . با ما همراه باشید.


بهترین راه برای استفاده از اضافه غذای بوقلمون

مواد لازم
1 سینه بوقلمون یا مرغ تکه شده
1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
2 عدد سیر خرد شده
1 قاشق سوپخوری  پودر زیره سبز
½ قاشق پایخوری فلفل قرمز
½ قاشق چایخوری نمک
2 قاشق سوپخوری کره
آرد ذرت به مقدار لازم
مواد مورد نیاز دیگر: پنیر چدار بزرگ، گوجه تکه شده، گشنیز تازه، پیاز خرد شده، فلفل قرمز و سبز خرد شده و قارچ خرد شده.

دستورالعمل:
1. فر را از قبل با درجه حرارت 350 درجه فارنهایت (175 درجه سانتی گراد) گرم کنید
2. در یک ظرف به ابعاد 22 در 32 بوقلمون را با روغن زیتون، سیر، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مخلوط منید.
3. بگذارید تا 20 دقیقه بپزد
4. بوقلمون  یا مرغ را فیله می کنیم  ( به صورت باریک تکه میکنیم)
5. یک قاشق سوپخوری کره را در یک ظرف نچسب با حرارت ملایم گرم می کنیم
6. آرد ذرت را در ظرف نچسب  به همراه بوقلمون و دیگر مواد باقیمانده تفت می دهیم
7. شعله را کم می کنیم
8. وقتی پنیر ها آب شدند خمیر ایجاد شده در ظرف را تا می زنیم
9. آن را از روی حرارت بر می داریم، . به سه قسمت می کنیم
10. این کار را برای آرد ذرت باقیمانده انجام میدهیم
غذا آماده سرو است

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 25 بهمن 1389  1:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها