0

واكنش هيتسفلد به انتقادات از ماگات براي خريد بازيکن

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

سرمربي تيم ملي فوتبال سوئيس گفت: نبايد به سياست‌هاي فليکس ماگات در زمينه خريد بازيکن انتقاد کرد.

اوتمار هيتسفلد اظهار داشت: در مورد مسائل کاري از جمله سياست‌هاي خريد بازيکن از فليکس ماگات انتقاد نمي‌کنم. او همکارم است و براي خودش فلسفه کاري خاصي دارد.
اين مربي 62 ساله آلماني که در سطح بوندس‌ليگا با بايرن‌مونيخ و بروسيادورتموند کار کرد و صاحب عنوان نخست اروپا همراه با اين دو تيم شد، در مصاحبه‌اي تلويزيوني، اظهارات فوق را بر زبان آورد.
هيتسفلد به مناسبت مسابقات دور رفت ليگ قهرمانان اروپا نقطه نظراتش را بيان کرد. در اين مصاحبه او وقتي بحث خريدهاي اخير ماگات پيش آمد، چنين واکنشي از خود نشان داد.

هيتسفلد تاکيد کرد: همان گونه که معتقدم داشتن بازيکنان تازه‌وارد بي‌شمار، به عدم اطمينان کادر منجر مي‌شود، ماگات نظري ديگر دارد. من مي‌گويم هرچه کادر بازيکنان کوچک‌تر و بازيکنان نزديک به هم باشند، مي‌توان با دغدغه کمتر به کار پرداخت. قطعا فليکس با توجه به داشتن نفرات زياد، راه ايجاد انگيزه در بين آنان را مي‌داند.
اين مربي برجسته که پس از يورو 2008 زمام امور سوئيس را برعهده گرفت، در گفت‌وگوي خود نقطه نظراتش را اينگونه بيان کرد:

*آقاي هيتسفلد، با شروع مسابقات دور يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا چه احساسي داريد؟
همانند همه دوستداران فوتبال بدين‌خاطر هيجان‌زده هستم. از شروع و انجام اين مسابقات بسيارخوشحالم. باور دارم انجام اين پيکارها پيشرفت اين ورزش را سرعت مي‌بخشد. ضمن آنکه باعث هيجان مثبت ميان هواداران مي‌شود.

*در اولين سري از مسابقات اين مرحله، شالکه آلمان در خانه والنسيا اسپانيا حضور مي‌يابد. برداشت شما چيست؟
به شالکه‌ اعتماد دارم. آنها والنسيا را کنار مي‌زنند و به مرحله يک چهارم نهايي صعود خواهند کرد.

*اما شالکه در فصل جاري دوره پرفرازي داشته است...
درست است. آنها تاکنون دو چهره داشته‌اند. در بوندس‌ليگا وضع‌شان خوب پيش نرفته و مرتب ناکامي‌هاي را تجربه کرده‌‌اند ولي در ليگ قهرمانان توانسته‌‌اند از توان واقعي خود بهره ببرند. به باور من تيمي که المپيک ليون را پشت سر مي‌گذارد، کلاس بالايي دارد. ظاهرا در ذهن بازيکنان يکسري انگيزه‌ها هست . آنها متوجه اند مي توانند در اين مسابقات حرفي براي گفتن داشته باشند.اين مسئله کمک مي‌کند به ثبات بيشتري برسند. در عين حال صاحب اعتماد به نفس بيشتري نيز شوند. در حالي که در بوندس‌ليگا مرتب با ترس روبرو هستند.

*ترس؟
بله. آنجا به خاطر ناکامي‌‌هاي قبلي مرتب ترس از اشتباه بعدي را دارند. اين موضوع ذهني راندمان شان را تقليل مي‌دهد.

*به نظر شما برتري شالکه در مواجه با والنسيا چه عاملي است؟
بي شک داشتن سنگرباني بزرگ همچون مانوئل نوير. او در مواقع سخت يک تنه بار مشکلات را بر دوش مي‌گيرد. من از چند سال قبل روند پيشرفت اين بازيکن را پيگيري کرده‌ام. باور دارم که او مرتب سير صعودي طي کرده و از در گرفتن توپ‌هاي تک به تک، بهترين دروازه‌باني است که تاکنون ديده‌ام. ضمن اينکه ضربات شروع مجددش که 50 تا 60 متر هستند، خيره‌کننده است. با اين ضربات مي‌توان طراحي گلزني نيز کرد.

*فکر نمي کنيد بايرن بدين خاطر خواهان جذب‌اش است؟
چرا متوجه هستم. او بي‌شک آينده‌اي روشن‌تر خواهد داشـت. البته باشناختي که از او دارم، به پيراهن شالکه تعصب دارد. ولي خب، اگر به بايرن نيز ملحق شود، پيشرفت خواهد کرد.

*شما اگر به جاي ماگات، زمام امور شالکه را الان در اختيار داشتيد، مقابل والنسيا چکار مي‌کرديد؟
در اين باره فليکس ماگات،همکار من در شالکه به طور جامع مي‌تواند نظر دهد. او مسئول تيم است. من تنها مي‌توانم ايده بدهم. مثلا لزوم گلزني در ورزشگاه خانگي حريف را گوشزد کنم. چون هر يک گل خارج از خانه ارزشي بسيار زياد دارد.

*حتما مي‌دانيد ماگات به خاطر سياست خاص خودش در خريد بازيکنان اکنون به شدت تحت فشار افکار عمومي قراردارد. در اين باره چه نظري داريد؟
اگر منظورتان از طرح اين سئوال، اين است که از او انتقاد کنم، به طور قطع اين کار را نخواهم کرد. فليکس ماگات همکارم است. هر مربي براي خودش فلسفه کاري خاصي دارد. همان گونه که من معتقدم داشتن بازيکنان تازه‌وارد بي‌شمار، به عدم اطمينان کادر منجر مي‌شود، او نظري ديگر دارد. من مي‌گويم هرچه کادر بازيکنان کوچک‌تر و بازيکنان نزديک به هم باشند، مي‌توان با دغدغه کمتر به کار پرداخت. قطعا فليکس با توجه به داشتن نفرات زياد، راه ايجاد انگيزه در بين آنان را مي‌داند.

*به نظر شما علاقمندان بهترين بازي اين مرحله را در کدام نبرد مي‌توانند جستجو کنند؟
فکر مي‌کنم مصاف آرسنال و بارسلونا باعث توجه بسيار زيادي شود. اين دو تيم چون دنبال بازي سريع هستند، ايجاد جاذبه درميان دوستداران مي‌کنند.

*فکر مي‌کنيد بارسلونا برنده اين نبرد شود؟
خب بارسا تا حدي قوي‌تر است. کم نيز گل دريافت کرده است. در اين تيم اکنون بحث اصلي حول وحوش مسي است. در حالي که پرسينگ اين تيم خارق‌العاده است. درحالي که مي‌بينيم آرسنال بازي 4 بر صفر برنده را با تساوي 4 بر 4 عوض مي‌کند. من خودم تحت تاثير کار همکارم در اين تيم يعني آرسن ونگر هستم ولي فکر مي‌کنم شانس موفقيت بارسا بيشتر است.

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

دوشنبه 25 بهمن 1389  12:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها