مهدي حدائق امروز در شيراز اظهار داشت: خون اهدا شده توسط مردم به مصرف بيماران تالاسمي، هموفيلي و دياليزي ميرسد.
وي ادامه داد: همچنين خون اهدايي مردم براي مجروحان تصادفات، بيماران سوختگي و سرطاني در مرحله شيمي درماني مورد استفاده قرار ميگيرد.
حدائق ابراز داشت: هر فرد سالم در گروه سني 17تا 65 سال ميتواند حداكثر سالانه چهار بار خون اهدا كند و با اهداي خون خود از فوايد جسمي و معنوي بهرهمند شود.
مسئول روابط عمومي سازمان انتقال خون استان فارس اضافه كرد: افرادي كه براي اهداي خون به مراكز انتقال خون مراجعه ميكنند در ابتدا با پزشك سازمان صحبت كرده و مشاوره لازم براي اهداي خون به آنان داده ميشود كه اين مشاوره با برنامههاي در نظر گرفته شده به روز و علمي است.
وي خاطرنشان كرد: مبتلايان به ايدز و هپاتيت، معتادان تزريقي، بيماران قلبي و سرطاني، مبتلايان به صرع و افراد ديابتي كه انسولين مصرف ميكنند، نميتوانند خون خود را اهدا كنند اما با تشويق افراد سالم ميتوانند در اين كار خير شريك شوند.
حدائق گفت: كساني كه در معرض رفتارهاي پرخطر قرار گرفتهاند معاف موقت ميشوند اما در آينده ميتوانند با اهداي خون در اين كار خداپسندانه شركت كنند.
وي با بيان اينكه اهداي خون آثار جسمي و معنوي بسياري براي فرد دارد، بيان داشت: افراد ميتوانند با اهداي خون به نيازمندان علاوه بر نجات جان يك انسان، مراكز خونسازي را فعال و احساس شادابي و نشاط در جامعه به ارمغان آورند.
مسئول روابط عمومي سازمان انتقال خون فارس تصريح كرد: تعيين گروه خوني افراد و انجام معاينات پزشكي بيماريهاي ايدز و هپاتيت از ديگر فوايد اهداي خون است.
حدائق خاطرنشان كرد: در حال حاضر دو پايگاه ثابت و يك پايگاه سيار سازمان انتقال خون واقع در ميدان نمازي و قصردشت در حال ارائه خدمات به مردم هستند.
وي افزود: هماكنون پايگاه سياري در شهرستان مرودشت در حال خونگيري از مردم است كه اميدواريم به زودي با مساعدت مسئولان پايگاه ثابتي در اين شهرستان راهاندازي شود.