0

سه نفر از ملي‌پوشان تكواندو شاگردان من هستند

ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18320

سه نفر از ملي‌پوشان تكواندو شاگردان من هستند

رحيم صالحي  اظهار داشت: سعيد اميري، مسعود حجي زواره و حميد بيات كه به عضويت تيم ملي درآمدند مراحل رشد و ترقي خود را با من در تيم جوانه گذرانده اند. 
وي با اشاره به اينكه خوشحال است كه همه زحماتش به بار نشسته است، تصريح كرد: اين نفرات به همراه جلال خدامي و كيوان حجي زواره از ياران كمكي ما در جام باشگاه‌هاي آسيا هستند. 
سرمربي تيم جوانه خاطرنشان ساخت: ميثم باقري و رضا امرايي نيز با تيم دانشگاه آزاد شركت مي كنند و فرزاد عبداللهي هم در تركيب تيم تبريز به ميدان مي رود. تمام سعي من اين است كه براي ليگ برتر سال بعد، دوباره تمام شاگردانم را كنار هم جمع كنم. 
وي افزود: جمعه هفته جاري به تيم دانشگاه آزاد كه بايد هفته بعد در جام باشگاه هاي آسيا شركت كند، مرخصي داده اند اما چون ما نيروهايمان در تيم هاي ديگر پخش هستند، مرخصي نداريم. 
صالحي درباره پيش بيني خود از اين مسابقات گفت: دوره گذشته نايب قهرمان شديم و 3 بر 2 به دانشگاه آزاد باختيم. هيچ چيز قابل پيش بيني نيست و هر كسي از فرصت ها بيشتر استفاده كند، بهتر نتيجه مي گيرد. 
وي افزود: بهزاد خداداد تيم ما را در اين مسابقات همراهي مي كند. سعي مي كنيم كه مقام گذشته را تكرار كنيم. 

10750403264581828474.jpg

دوشنبه 25 بهمن 1389  11:05 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها