0

طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج

 
abdo_61
abdo_61
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مهر 1388 
تعداد پست ها : 37203
محل سکونت : ایران زمین

طرز تهیه سوپ قارچ و اسفناج


مواد لازم:

* قارچ خرد شده- نصف لیوان
* پیاز خرد شده- نصف لیوان
* کره-
۲ قاشق غذاخوری
* شیر- سه و یک چهارم لیوان
* پودر جوز هندی، پودر سیر، نمک و فلفل- به مقدار کم
* آرد ذرت-
۲ قاشق مرباخوری
* اسفناج- یک کیلوگرم
* پنیر خامه ای-
۱۱۵ گرم

طرز تهیه:

* قارچ را روی حرارت ملایم با کره تفت دهید تا نرم شود.

*
۳ لیوان شیر و ادویه به قارچ اضافه کنید و بگذارید به جوش بیاید.

* آرد ذرت را با یک چهارم لیوان شیر مخلوط کنید و به تدریج به مواد قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند.

* سوپ را مرتب هم بزنید تا غلیظ شود سپس بگذارید روی حرارت کم به مدت
۵ دقیقه بپزد.

* اسفناج خرد شده و کاملا آب گرفته را به همراه پنیر خامه ای به سوپ اضافه کنید و در حالی که مرتب هم می زنید بگذارید اسفناج پخته شود و پنیر نیز کاملا آب شود.

 

 

 

مدیر سابق تالار آموزش خانواده

abdollah_esrafili@yahoo.com

 

  شاد، پیروز و موفق باشید.

دوشنبه 25 بهمن 1389  10:18 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها