0

آيت‌الله امامي كاشاني: معناي درست انتظار به جامعه ارائه شود

ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18320

آيت‌الله امامي كاشاني: معناي درست انتظار به جامعه ارائه شود

آيت‌الله محمد امامي كاشاني در گردهمايي دانشجويان مهدي ياور كه يك‌شنبه شب در مهديه مسجد مقدس جمكران برگزار شد، با اشاره به سفرهاي خود به ساير كشورها و مذاكره با اديان مختلف تصريح كرد: درباره بحث آخرالزمان با متفكران مسيحي ملاقاتي طولاني داشتم و نسبت به آخرالزمان آنها و اينكه در اين خصوص چه مي‌‌گويند به مذاكره پرداختم. 
وي بيان داشت: من مي‌گفتم در انجيل آمده است كه منجي خواهد آمد كه با ظهور او عيسي‌بن مريم نيز نمايان مي‌شود كه آنها اين حرف را قبول داشتند و مي‌گفتند در كتب ديني آنها آمده است كه در آخر‌الزمان زمين زنده خواهد شد و من هم گفتم ما هم در كتاب‌هاي ديني خود نظير همين مطالب را داريم. 
امام جمعه موقت تهران اذعان كرد: بحث اين بود كه چه راهي را بايد انتخاب كرد و من مي‌گفتم كه راه اين است كه بايد اين اصل را در دنياي امروز تبيين كرد و آنها هم موافق اين مسئله بودند. 
وي با بيان اينكه امروز نسل جوان سرگردان است، گفت: ياس و نااميدي به صورت غباري بر سر جامعه بشري به خصوص جوانان ريخته كه بايد با اميد بخشي به آنها نسبت به آينده، اين ياس را به نشاط تبديل كرد. 
عضو مجلس خبرگان رهبري اضافه كرد: اين اصل، اصل ترقي است و انتظار مي‌تواند دنيا را اميدوار كند. 
آيت‌الله امامي كاشاني تصريح كرد: اينكه بگوييم ظلم بر دنيا حاكم است امري غلط است و اين امر موجب مي‌‌شود دين از ميان برود. 
وي ادامه داد: جهاد در راه خدا فضل خداست و اين حب زماني پيدا مي‌‌شود كه ولايت براي انسان كامل به‌ وجود آيد. 
امام جمعه تهران بيان داشت: ولي شما خداست و حكومت مقصد و مقصود خداست و امروز در زير چتر ولايت از اين حكومت فيض خواهيد برد. 
وي با اشاره به اعتقادات فيلسوفان مسيحي درباره مسئله انتظار و منجي گفت: آنها بر اين باورند كه جامعه مسيحي سه دسته است، يك دسته راه خدا را مي‌‌خواهند بروند، يك دسته متغير هستند و دسته ديگر هم مخالف هستند كه بايد اين دسته وسط را دريافت و به آن به خوبي توجه كرد. 
آيت‌الله امامي كاشاني افزود: درد اينجاست كه كتاب‌هاي ديني يهود و زرتشت از همين روز موعود دم مي‌‌زند و اين روزگار را مي‌‌ستايد و به بشر نويد مي‌‌دهد ولي در متن جامعه آنها خبري نيست و فقط در كتابخانه‌هايشان اين امر موجود است. 
عضو مجلس خبرگان رهبري بيان داشت: شيعه معتقد است امام عصر (عج) به دنيا آمده و در سن پنج سالگي حضرت به مقام امامت رسيده ودر پس پرده غيب است و حتي برخي علماي اهل سنت نيز اين مسئله را قبول دارند. 
وي بيان داشت: ما وظيفه داريم كه اصل مهدويت را از نظر علمي خوب باور و تبيين كنيم و در دانشگاه‌ها و مراكز علمي بررسي‌هاي لازم را داشته باشيم. 
آيت‌الله امامي كاشاني با تاكيد بر اينكه مسئله انتظار بايد درست معنا شود، گفت: اين انديشه بايد با فكر، بيان خوب و دليل روشن در دنيا منتشر شود و ما در اين زمينه وظيفه مهمي بر دوش داريم. 

10750403264581828474.jpg

دوشنبه 25 بهمن 1389  10:12 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها