0

به خاطر كمالوند سرم را جلوي توپ خواهم گذاشت

ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18320

به خاطر كمالوند سرم را جلوي توپ خواهم گذاشت

فراز كمالوند شب گذشته بعد از پيروزي تيمش مقابل شاهين‌بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار داشت: در اين بازي مستحق پيروزي نبوديم و فكر نمي‌كرديم، بتوانيم به سه امتياز بازي دست يابيم. 
وي افزود: زماني كه تيم تراكتورسازي زمين براي تمرين ندارد و تمرينات خود را در سالن برگزار مي‌كند نمي‌توان انتظار بازي خوبي در زمين چمن را از اين تيم داشت. 
كمالوند تصريح كرد: برد امروز تراكتورسازي با درخشش جاسم كرار ممكن شد و اگر كرار در اين بازي نبود نمي‌‌توانستيم برنده از ميدان خارج شويم. 
سرمربي تيم تراكتورسازي گفت: امروز در مسابقات ليگ برتر قدرت تامين بودجه 6 ميليارد توماني را نداريم اگر به باشگاه‌هاي آسيا راه يابيم چگونه مي‌توانيم 15 ميليارد تومان بودجه لازم را تامين كنيم. 
وي در همين مورد تصريح كرد: من كمال تشكر را از معاون رئيس جمهور و رئيس سازمان تربيت‌بدني در تربيت‌بدني، استاندار آذربايجان شرقي و مدير كل ترييت‌بدني آذربايجان شرقي و مدير باشگاه تراكتورسازي را دارم كه نهايت تلاش خود را براي حل مشكلات مالي اين تيم كرده‌اند اما ادامه روند مشكلات مالي تيم تراكتورسازي، بحران‌‌هاي بزرگ‌تري را براي اين تيم به دنبال خواهد داشت. 
كمالوند با اشاره به غيبت دو بازيكن خود گفت: پيمنتا و علو ترائوره به دليل مشكلات مالي از تيم تراكتورسازي قهر كردند و اين معضلات به حدي به بازيكنان تيم تراكتورسازي فشار آورده است كه پيمنتا تا نيمه‌هاي شب مسابقه بيدار بوده است. 
وي ادامه داد: امروز محمد نصرتي تنها 30 درصد از قراردادش را دريافت كرده و اعلام كرده به خاطر كمالوند سرم را جلوي توپ خواهم گذاشت. 
سرمربي تيم تراكتورسازي گفت: رسول خطيبي و عرفان اولروم را به خاطر مشكلات مالي به گسترش فولاد واگذار كرديم و همگان هم شاهد هستند كه جاسم كرار پيشنهاد 2 ميليون دلاري از الوحده عربستان داشت اما در تيم تراكتورسازي باقيماند و اكثر بازيكنان تيم تراكتورسازي از فصل قبل طلب دارند حتي من از زمان ليگ دست يك نيز از تراكتور سازي طلب دارم. 
كمالوند خاطر نشان كرد: بيشتر قرارداد بازيكنان تيم تراكتورسازي در سال آينده به اتمام رسيده و در صورت اتمام قراردادهايشان و جدايي از اين تيم، براي جايگزني نفرات فوق با مشكلات عديده‌اي مواجه خواهيم شد. 
در هفته بيست و دوم ليگ برتر فوتبال كشور تيم تراكتور سازي تبريز موفق شد تيم شاهين بوشهر را با نتيجه دو بر يك مغلوب كند. 
تراكتورسازي در حال حاضر با 38 امتياز در رده چهارم جدول قرار دارد. 

10750403264581828474.jpg

دوشنبه 25 بهمن 1389  9:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها