0

تهیه مربا و کمپوت

 
ehsan84
ehsan84
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 194
محل سکونت : قم

نکات خانه داری 2


برای جدا کردن پوست نازک روی بادام ، آنها را دو دقیقه در آب جوش قرار دهید و سپس در آب سرد بگذارید و به راحتی پوست آنها را جدا کنید .

برای گرفتن پوست هلو در تهیه مربا و کمپوت ، هلوها را یک دقیقه در آب بجوشانید و بعد پوست بگیرید .

 برای خشک کردن زرد آلو ، آنها را از وسط دو نیم کرده ، هسته را در آورید و روی سینی فر بگذارید . فر را داغ کنید و سینی محتوی برگه ها را در فر داغ قرار دهید حرارت فر را به روی حداقل تنظیم کنید . لای در فر را باز بگذارید و مرتب به آنها سر بزنید و چنانچه لازم است آنها را زیر و روی جا به جا کنید تا نسوزند . وقتی که خشک شدند سینی را از فر خارج کنید .

برای انتخاب طالبی شیرین نسبت به اندازه اش سنگینتر به نظر می رسد .

روی پوست آن نباید لکه باشد .

عطر خوبی از آن متصاعد شود .

اگر ساقه آن به راحتی جدا شود . نیز به معنی رسیده بودن آن است .

مربای ریواس را هرگز در ظرف آلومینیومی طبخ نکیند زیرا باعث مسمومیت می شود .

برای تهیه یخ فانتزی ، می توانید داخل هر قالب یک گیلاس یا آلبالو قرار دهید . و بعد در قالب آب بریزید و بگذارید یخ ببندد .

دوشنبه 25 بهمن 1389  6:36 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها