0

امير قلعه‌نويي: ابراهيم‌زاده را شكست ندادم

svh2005
svh2005
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18447

امير قلعه‌نويي: ابراهيم‌زاده را شكست ندادم

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)  امير قلعه‌نويي در جمع خبرنگاران درباره اين موضوع كه وي براي نخستين بار موفق به فتح داربي اصفهان شده است، اظهار كرد: ابراهيم‌زاده از دوستان خوبم است كه بيرون از زمين بسيار با هم رفيق هستيم اما، در بازي براي كسب عنوان قهرماني با هم رقابت مي‌كنيم چرا كه سرمربيان دو قطب فوتبال ايران هستيم. امروز ابراهيم‌زاده را شكست ندادم.

وي با اشاره به كيفيت خوب مسابقه امروز گفت: هر چند در اين مسابقه كيفيت بسيار خوبي را از جانب هر دو تيم شاهد بوديم اما، به نظر من سپاهان در بازي رفت عملكرد به مراتب بهتري نسبت به امروز داشت. با پرس شديدي كه بازيكنان ما انجام دادند، خط هافبك آنها را به خوبي از كار انداخته بوديم و اجازه تصميم‌گيري و بازيسازي را به هيچ عنوان به آنها نداديم. از كسب اين نتيجه بسيار خوشحالم و اين پيروزي ارزشمند را به هواداران اصفهان كه همواره از ما حمايت كرده‌اند، تقديم مي‌كنم. معتقدم از بازي امروز كار ما تازه شروع شده چرا كه سپاهان تقريبا به جدول بازگشته است.

سرمربي سپاهان در پاسخ به سوال يكي از خبرنگاران كه از وي نيمكت‌نشيني برخي ستاره‌هاي اين تيم را پرسيد، گفت: در ابتداي فصل كه تيم را مي‌بستيم اين زمان از مسابقات را مدنظر داشتيم. فاصله كيفيت بازيكنان نيمكت‌نشين‌سپاهان با بازيكناني كه فيكس بازي مي‌كنند، بسيار اندك است و به نظر من اصلا اختلافي وجود ندارد. اگر در اثر بازي هاي زياد تحت فشار قرار گرفتيم، دست مان براي جايگزين كردن باز است به عنوان مثال در اين مسابقه يانوش و جعفرپور كه در مسابقات گذشته كمتر بازي كرده بودند، عملكرد بسيار قابل قبولي را از خود به نمايش گذاشتند. البته بايد از پزشكان تيم تشكر كنم چرا كه بدن بازيكنان را در آمادگي مطلوبي قرار مي‌دهند.

سرمربي اسبق تيم ملي تصريح كرد: وقتي گل ابتدايي مسابقه را به ثمر رسانديم براي ذوب آهن تله گذاشتيم تا بتوانيم از فواصل موجود بين بازيكنان آنها استفاده كنيم كه گل دوم را نيز از همين طريق توانستيم وارد دروازه حريف كنيم.

قلعه‌نويي درباره وضعيت جواد كاظميان نيز خاطر نشان كرد: به نظر من مربي چنين حقي ندارد كه بازيكني را از تيم اخراج كند. مربي يك تيم تنها مي‌تواند بازيكن را در اختيار باشگاه قرار دهد جواد كاظميان نيز از تيم سپاهان اخراج نشده است. در هفته گذشته احساس كردم وي نمي‌تواند به تيم سپاهان كمكي بكند از همين رو تصميم گرفتم وي را به مرخصي بفرستيم.

سرمربي سپاهان در پايان با انتقاد از تعطيلي 40 روزه ليگ برتر گفت: دقيقا در زماني كه به تركيب ايده‌آل رسيده بوديم 40 روز مسابقات ليگ را تعطيل كردند و جالب اينجاست كه ما بايد پس از اين 40 روز تعطيلي چهار مسابقه سنگين خارج از خانه را برابر حريفان برگزار كنيم. اميدوارم در آينده بتوانيم به شرايط ايده‌آل ابتداي فصل‌مان بازگرديم.

اگر من و شما خودمان را  اصلاح کنیم ، جامعه درست می شود

یک شنبه 24 بهمن 1389  9:44 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها