اكران فيلمهاي سعادتآباد و صداي پاي من در اصفهان
سومين روز جشنواره فيلم فجر در اصفهان امروز شنبه با اكران سه فيلم به كار خود ادامه ميدهد. فيلم سينمايي سعادتآباد به كارگرداني مازيار ميري در سينما ساحل اصفهان به روي پرده ميرود؛ در اين فيلم بازيگراني همچون ليلا حاتمي، حامد بهداد، مهناز افشار، هنگامه قاضياني، حسين ياري و امير آقايي به ايفاي نقش ميپردازند. همچنين فيلم سينمايي «صداي پاي من» به كارگرداني مهرداد خوشبخت در سينما ايران به روي پرده خواهد رفت. اين فيلم داستان كودكي 12 ساله را روايت ميكند كه دونده اول شهرش است؛ او بر اثر حادثهاي روي مين رفته و پايش را از دست ميدهد و پس از مدتي پدر و مادر پسر پايي مصنوعي برايش تهيه ميكنند. در اين فيلم مهران احمدي، مرتضي زارع، فرشته سرابندي، ابوذر فرهادي و علي اصغر يوسفيان به ايفاي نقش ميپردازند. فيلم سينمايي «سيب و سلما» به كارگرداني حبيبالله بهمني نيز در سينماي استاد فرشچيان اكران ميشود. «سيب و سلما» داستان طلبه جواني را روايت ميكند كه پس از خوردن سيب به دنبال مالك اصلي سيب و طلب رضايت از او است. در اين فيلم بازيگراني همچون هادي ديباجي، سوگل قلاتيان، جعفر دهقان، اسماعيل خلج، بهروز بقايي، داود فتحعلي بيگي، محمدعلي سليمانتاش، زويا امامي، صادق بهاري، مسعود چوبين، سهيلا چوبين و آرمان ضيايي مهر، به ايفاي نقش ميپردازند. به گزارش فارس، بنابر اعلام دبيرخانه دومين جشنواره فيلم فجر استان اصفهان، فيلمهاي سومين روز جشنواره فجر اصفهان روز جمعه به دليل همزماني با شب شهادت امام حسن عسگري (ع) در هيچ كدام از سانسها و سالنها اكران نشد. اين فيلمها بعد از ظهر امروز، شنبه در سينماهاي ساحل، ايران و فرشچيان در سه سانس 18،16 و20 اكران ميشود.
پاسخ به:اكران فيلمهاي سعادتآباد و صداي پاي من در اصفهان
سلام
میشه بگی از کجا میشه برنامه اکران هر روز جشنواره در اصفهان را دید؟
سایت خاصی را سراغ نداری؟ چون از اطلاعات سینماها که پرسیدم سایتی را برای دیدن برنامه ها معرفی نکردند.
ممنون