0

ناظريان: بعضي‌ها فكر مي‌كنند با چاكرم و نوكرم مي‌توانند قانون را عوض كنند

ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18320

ناظريان: بعضي‌ها فكر مي‌كنند با چاكرم و نوكرم مي‌توانند قانون را عوض كنند

حبيب‌الله ناظريان اظهار داشت: وقتي بخواهيم خيلي چيزها را دوستانه حل كنيم و قانون رعايت نشود، چنين مشكلاتي نيز به وجود مي آيد. اينكه درباره تكرار ديدار نفت و دانشگاه شوراي استيناف تصميم بگيرد، اصلاً امكان ندارد. 
وي تاكيد كرد: كتيرايي از مربيان زحمتكش كاراته است اما از آيين نامه اطلاع ندارد. بايد همه ياد بگيريم كه به قانون احترام بگذاريم. ماده 6 بنده 7 آيين نامه فدراسيون به صراحت اعلام كرده در طول برگزاري 2 نيم فصل به هيچ وجه ديدار هيچ تيمي به خاطر شركت در مسابقات سبكي، آزمون دانشگاه، مدارس، اعزام هاي برون مرزي و همراهي تيم ملي در ديدارهاي تداركاتي به تعويق نمي افتد. 
ناظريان خاطرنشان ساخت: سوپرليگ تمام شده و رئيس و هيات رئيسه احكام را اهدا كرده اند و از نظر اخلاقي صحيح نيست كه اين مسائل را مطرح كنند. من اين دوستان را مقصر نمي دانم اما تقصير با آن افرادي است كه اجازه مي دهند چنين اتفاقاتي بيفتد. در هفته سوم دور رفت به خاطر حضور تيم هاي نفت و صدرا در تهران، فدراسيون تيم ها را به تهران كشاند چون آنها هزينه كرده و اردو زده بودند. 

وي تصريح كرد: ما آمديم و همه تيم ها به جز مقاومت و نفت بودند و در همان جا داوران باخت تيم نفت را اعلام كردند و طبق قانون راي اعلام شده به هيچ وجه برنمي گردد مخصوصاً اگر با تاخير باشد. در پايان دور رفت نيز به ميزباني شيراز اين مسئله با مربيان و سرپرستان به شور گذاشته شد كه هيچ يك نپذيرفتند. 
سرمربي فولاد افزود: زماني كه من به سرپرستي سرمربي نفت در كميته داوران اعتراض كردم فيلم مسابقات را به فدراسيون بردم و همه ديدند كه حق سپاهان برد بوده اما براي برقراري آرامش گلايه اي نكردم. از طرفي چرا بايد ساعت 6 عصر روز قبل از هفته آخر سوپرليگ كميته انضباطي تشكيل شود. اين مسئله حتي اگر شامل حال ما هم مي شد، نبايد اتفاق مي افتاد. 
وي ادامه داد: ديدار مقاومت و صدرا هم انجام نشد چون قانون، قانون است. صدرا مقابل تيم فولاد خيلي خوب مبارزه كرد اما باخت چه كسي گفته آنها برابر تيم ما مبارزه نكردند. داوران ما خوبند اما من فكر مي كنم كه آنها حاشيه امنيت ندارند و هم از درون كميته و هم از طرف مربيان و سرپرستان تحت فشارند. آنها دچار خستگي روحي و رواني نيز مي شوند چون بعضي وقت‌ها يك گروه 16، 17 نفره بايد چند ليگ را در يك روز قضاوت كنند. اين هفته يك داور يك قانون را كه بايد اعمال مي كرد، نكرد. 
ناظريان درباره ميزباني زنجان در ادامه به فارس گفت: در ليگ دسته يك و آينده سازان برخي چيزها را شاهد بوديم كه در شان كاراته نبود. نه رئيس سازمان ليگ و نه كادر اجرايي فدراسيون حضور نداشتند. مسابقات 4:30 عصر تمام شد اما هنوز مدال ها و احكام از تهران نرسيده بود و نايب رئيس آنها را دو ساعت بعد آورد. كاپي كه به ما داده اند برچست چندمين دوره را ندارد. 

وي تاكيد كرد: من همه را در كاراته دوست دارم اما خودمان بايد شخصيت كاراته را حفظ كنيم و با رعايت قانون به آن اعتبار ببخشيم اما متاسفانه برخي فكر مي كنند با چاكرم و نوكرم مي توانند قانون را عوض كنند. نمي دانم چرا يك روز به آخر ليگ چنين حاشيه اي را ايجاد كردند در حالي كه خود رئيس فدراسيون در مصاحبه اي اعلام كرده بود كه اين مسابقه برگزار نمي شود و به نفع دانشگاه تمام شده است. 
ناظريان افزود: به كتيرايي توصيه مي كنم كه قانون را به دقت مطالعه كند و انرژي خود را به جاي گذاشتن روي اين مسائل روي برنامه هاي آينده بگذارد. 

10750403264581828474.jpg

شنبه 23 بهمن 1389  10:54 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها