0

وظايف منتظران - الگوپذيري

esfahaniran88
esfahaniran88
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 2290

وظايف منتظران - الگوپذيري

الگوپذيري

وقتي معرفت به امام و جلوه‌هاي زيباي رفتاري آن بزرگوار به دست آمد، سخن از پيروي و الگوگرفتن از آن مظهر كمالات به ميان مي‌آيد.

پيامبر اكرم(صلي الله عليه و آله وسلم) فرمود:

«خوشابه حال آنكه قائم خاندان مرا درك كند در حالي كه پيش از دوران قيام، به او و امامان قبل از او اقتدا كرده و از دشمنان ايشان، اعلام بيزاري كرده باشد. آنان دوستان و همراهانِ من و گرامي ترينِ امت من، در نزد من هستند.» ( 1 )

به راستي آن كس كه در تقوا، عبادت، ساده زيستي، سخاوت، صبر و همه فضائل اخلاقي دنباله رو امام و مراد خويش است چه رتبه بلندي نزد آن رهبر الهي خواهد داشت و آنگاه كه به حضور مقدسش بار يابد چه سربلند و سرافراز خواهد بود؟!

آيا جز اين است كه منتظري كه در طلب زيباترين پديده عالم است خود را به خوبي‌ها مي‌آرايد و از زشتي‌ها و رذائل اخلاقي دوري مي‌كند و در مسير انتظار همواره مراقب افكار و اعمال خويش است؟! و گرنه افتادن به دام بديها رفته رفته فاصله او و معشوق خوبان را زيادتر خواهد كرد و اين حقيقتي است كه در بيان هشدار دهنده آن امام موعود آمده است:

«فَما يحْبِسُنا عَنْهُم اِلاّ ما يتَّصِلُ بِنا مِمّا نُكْرِهُهُ وَلا نُؤْثِرُهُ مِنْهُم( 2 )؛

هيچ چيز ما را از شيعيان جدا نكرده است مگر آنچه از كارهاي ايشان كه به ما مي‌رسد. اعمالي كه خوشايند ما نيست و از شيعيان انتظار نداريم!»

نهايت آرزوي منتظران آن است كه در برپايي دولت مهدوي و حكومت عدل جهاني سهمي داشته باشند و افتخار ياوري و همراهي آخرين حجّت حق را بدست آورند ولي مگر نيل به چنين سعادت بزرگي جز با خودسازي و آراستگي اخلاقي ميسّر است؟!

امام صادق(عليه السلام) فرمود:

«مَنْ سَرَّهُ اَنْ يكُونَ مِنْ اَصْحابِ القائمِ فَلْينْتَظِرْ وَلْيعْمَلْ بِالْوَرَعِ وَمَحاسِنِ الاَْخْلاقِ وَهُوَ مُنْتَظِر؛( 3 )

هر كس دوست دارد از ياران حضرت قائم(عليه السلام) باشد بايد منتظر باشد و در حال انتظار به پرهيزكاري و اخلاق نيكو رفتار نمايد.»

و روشن است كه در مسير تحقق چنين خواسته‌اي هيچ الگو و نمونه‌اي برتر از آن امام بزرگوار كه آينه تمام زيبايي هاست يافت نمي‌شود.

---------------------------------------

1. كمال الدين، ج 1، باب 25، ح 3، ص 535.

2. بحارالانوار، ج 53، ص 177.

3. غيبت نعمانى، باب 11، ح 16، ص 207.

منبع : http://mahdaviat.org

کاش میدانستی که نباید حس کرد که نباید
دل بست در فضایی که بر از همهمه ی ادم هاست...من گرفتار ترین تنهایم!

چهارشنبه 20 بهمن 1389  12:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها