در سال 1991 در مجله British journalپژوهشى تحت عنوان درمان سرطان به روش طب سوزنى رادیو فركانس با استفاده از تلاوت قرآن مقدس به چاپ رسید. در این تحقیق دكتر ایمام به همراه یك تیم كامل پزشكى به مدت 8 سال به طور نیمه تجربى و شاید به عنوان اولین پژوهش كابردى مفاهیم دینى در علوم پزشكى به مطالعه و تحقیق پرداختهاند.
روش تحقیق در این پژوهش به این ترتیب بود كه صوت آیات معینى از قرآن كریم (سورهى مباركه یس آیات 119) را به شكل امواج رادیویى به كمك ترانس دیوسرى بر روى نقاط طب سوزنى بیمار عبور مىدادند و روزانه براى هر بیمار 10 دقیقه و به مدت یك هفته این كار ادمه مىیافت.
این پژوهش بر روى 75 بیمار كه سنین بین 280 سال داشتند و به انواع مختلفى از سرطان مبتلا بودند به مدت 8 سال انجام گرفت 64 نفر از این بیماران توسط مطالعات پاتولوژى و آسیبشناسى بدخیمى آنها تثبیت شده بود و توسط سرطان شناسان با استفاده از روشهاى درمانى مرسوم تحت درمان قرار گرفته بودند. اكثر این بیماران سرطان رحم و سینه داشتند در پایان، محقق به این نتیجه رسیده است كه در این روش علاوه بر اینكه كاهش علامتى و بالینى قابل ملاحظهاى شامل (تسكین درد) بهبود خواب، رفع تهوع و استفراغ، كاهش تومور و بهبودى سریع زخم مشاهده، گردیده در(20%) موارد جواب مجدد پاتولوژى منفى گزارش شده و در (40%) موارد درمان به طور نسبى بوده است.
محقق مورد نظر در گوشهاى از مقاله خود آورده است كه: قرآن، كتاب مقدس مسلمانان به سبك و نظم عربى است. وقتى آیات قرآن با قرائت صحیح و با صوت خوش تلاوت شود، موجب آرامش روح قارى و مستمعین مىگردد و قرآن خود درباره ى فوائدش در بهبود بیمارىهاى روح و جسم صحبت مىكند و بعد محقق چنین استنباط مىكند: كه عبور تلاوتها به شكل امواج رادیوئى از درون نقاط طب سوزنى ناحیهى مبتلا موجب یكسرى فعالیتهاى بیوفیزیكى و بیوشیمیایى در سطح سلولهاى بدن شده و عناصر سلولى را مجدداً منظم مىكند تا بتوانند به شكل هماهنگ با یكدیگر عمل كنند و بدین صورت است كه این روش منجر به بهبود بیماریها مىشود. این روش فیزیولوژى منحرف شده و سلولهاى سرطان زا را مجدداً تنظیم نموده و از سنتز كنترل نشده پروتئینها جلوگیرى مىكند.
در هفته نامه «هنگام» در مقالهاى تحت عنوان داروئى به نام دعا آورده شده است كه یك متخصص بیمارستان تگزاس در مورد اثر شفابخش دعا در بیماران صحبت مىنماید و در آن مقاله به تحقیقات سال 1988بخش عروق بیمارستان سانفرانسیسكو و تحقیقات سال 1980همان مركز در مورد تاثیرات دعا و نیایش در بهبود بیماریها استناد نموده و در پایان مقالهى خود جملهاى بدین مضمون آورده است: اگر به اعتبار این دارو معترف باشیم باید در نسخههاى پزشكى خود بنویسیم: سه بار در روز دعا كنید.
دكتر هوبرت بنسون استاد دانشكده و رئیس سمینار در ایالت بوستون آمریكا در كنفرانسى كه تحت عنوان ارزشهاى درمانى دعا برگزار شده بود عباراتى را چنین مطرح نمودهاند: دعا خواندن مغز را به كار مىاندازد. عوارض ایدز را كاهش مىدهد، از فشار خون مىكاهد و نازائى را درمان مىكند. تكرار دعاها و بیرون كردن اندیشههاى مضر از مغز، بسیارى از مردم را قادر مىسازد تا تغییرات فیزیولوژیك در خود پدید آورند.