پاسخ به:اسامی شهدای دفاع مقدس ( ع )
شهيد علي رضا عباسي
|

|
|
تاريخ تولد :1345
|
نام پدر :محمدحسن
|
|
تاریخ شهادت : 29/10/1365
|
محل تولد :تهران /تهران /-
|
|
طول مدت حیات :20
|
محل شهادت :شلمچه
|
| مزار شهید : |
عليرضا عباسي، ششمين فرزند خانواده بود، در سال 1345 ديده به جهان گشود.
5 فرزند، قبل از او، هر کدام به نحوي از دنيا رفته بودند. با توسل به درگاه خداوند و نذر حضرت امام رضا (ع)، خدا او را به خانواده عطا فرموده بود. او در دوران کودکي، دچار بيماريهاي مختلفي شد؛ به طوري که چندين مرتبه، تا پاي مرگ هم پيش رفت؛ اما لطف خدا شامل حال خانواده بود، و از مرگ نجات يافت.
او بسيار تيزهوش بود، و تا سوم راهنمايي با موفقيت درس خواند آنگاه به عنوان پستچي به استخدام اداره پست درآمد. او با شروع جنگ تحميلي سنگر مدرسه را رها کرد، و به سنگر جبهه روي آورد. عليرضا علاقه زيادي به درس قرآن داشت؛ و در جلسات قرآني حضور مييافت؛ و هميشه به خانواده توصيه ميکرد تا ميتوانند زبان خويش را از غيبت در امان بدارند!
او بسيار مهربان بود، و هميشه سعي ميکرد که هيچ کس از او ناراضي نباشد. گاهي که به او ميگفتم چه قدر جبهه ميروي ميگفت: اگر من نروم چه کسي برود! با وجودي که چند مرتبه مجروح شده بود، اما هربار _ پس از بهبودي _ مجدداً عازم جبهه ميشد! يک روز به من گفت: مادر جان! اگر ميخواهي که پيش امام زمان روسفيد باشم، بايد به ياري امام خميني برويم؛ عباسي، به پدر و مادرش خيلي احترام ميگذاشت. آخرين باري که به جبهه ميرفت، گفت: شهيد هيچ وقت پدر و مادر خويش را فراموش نميکند؛ و حتماً از پدر و مادر خويش شفاعت ميکند. من هم اگر شهيد شدم، از شما شفاعت ميکنم؛ و گفت: مادر، اگر من شهيد شوم؛ شما چه ميکنيد؟ شکر خدا! بعد از شنيدن اين حرف، گفت: پس قبول شدم! اين، آخرين باري بود که او را ديديم؛ و بعد، در عمليات کربلاي 5، منطقه شلمچه در تاريخ 29/10/1365 در سن 20 سالگي به شهادت رسيد!

منبع:كتاب منظومه ملكوت جلد 2 - صفحه: 135
|
|
|
|
 |
وصيت نامه |
|
|
سه شنبه 19 بهمن 1389 1:45 AM
تشکرات از این پست