پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)
|
شهيد محمدعلي ميرزايي شيخ آباد
|

|
|
تاريخ تولد :1346
|
نام پدر :غلام رضا
|
|
تاریخ شهادت : 3/11/1365
|
محل تولد :خراسان /بيرجند /-
|
|
طول مدت حیات :19
|
محل شهادت :
|
| مزار شهید :گلزارشهداي بيرجند |
محمدعلي ميرزايي فرزند غلامرضا در سال 1346 در بيرجند چشم به جهان گشود. از ابتداي کودکي تحت تأثير محيط مذهبي خانوادهاش قرار داشت. دورهي دبستان و راهنمايي را با موفقيت پشتسر گذاشت. او که در روزهاي انقلاب در مدرسهي راهنمايي مطهري مشغول به تحصيل بود، از مدرسه ميگريخت تا در راهپيمايي شرکت کند.
بعد از پيروزي انقلاب نيز روابط نزديکي با نهادهاي انقلابي يعني سپاه و انجمن اسلامي داشت. او در جريان حملات خياباني منافقين و ماجراي بنيصدر تمام وقت خود را در خدمت بسيج بود. تحصيلات متوسطه را تا اخذ مدرک ديپلم در هنرستان ادامه داد.
با شروع جنگ تحميلي خود را وقف جهاد فيسبيلالله نمود. عشق الهي سرتاسر وجودش را فرا گرفته و خلوص در چهرهاش موج ميزد. او که همواره در ماه محرم در صف عزاداران حسين فرياد "يا حسين" بر لب داشت، نميتوانست در مقابل فرياد «هل من ناصر ينصرني» حسين زمان يعني حضرت روحالله ساکت باشد.
پانزده ساله بود که براي اولين بار در جبهه حضور يافت و در گردان شهيد آهني مشغول خدمت شد. پس از عمليات بيتالمقدس به گردان مالکاشتر پيوست و دلاورانه مشغول نبرد شد. در سال 1362 نيز به عنوان نيروي برجستهي اطلاعات_ عمليات در عمليات مسلمبنعقيل (ع) شرکت کرد. او همچنين در عمليات« ميمک، والفجرمقدماتي، والفجر 1 و ... » که در همهي اينها شجاعت او زبانزد عام و خاص نيز بود، شرکت داشت.
يک بار از ناحيهي پا مجروح شد و مدتي با عصا راه ميرفت با اينکه در جبهه هميشه کارهاي سخت را به عهده ميگرفت، ولي هرگز درصدد ابراز آن نبود. در مجلس تجليل از شهدا همه جا چهرهي نوراني ميرزايي ميدرخشيد. همواره در آرزوي شهادت بود و اين بيت را زير لب زمرمه ميکرد:
« سوختم آب شدم چون آتش
همه رفتند و من غمزده تنها ماندم»
در سال 1365 به تهران رفت و به عضويت وزارت اطلاعات در آمد؛ اما عشق جبهه دوباره او را به سوي جنوب کشاند. او که براي شرکت در عمليات کربلاي پنج به جبهه شتافته بود، اين بار در قسمت طرح عملياتي و در گردان خط شکن وارد ميدان شد. در همين عمليات در تاريخ سوم بهمنماه سال 1365 در سنّ 19 سالگي عاشقانه به سوي معبودش شتافت و جسم مطهرش همانطور که خودش آرزو داشت، مدتي بر روي خاکهاي گرم خوزستان باقي ماند.
پيکر پاک شهيد پس از تشييع در شهرستان بيرجند در مزار شهداي اين شهر به خاک سپرده شد.

منبع:كتاب فرهنگنامه شهداي شهرستان بيرجندجلد2 صفحه 738
|
|
|
|
 |
وصيتنامه |
 |
ردپاي نور |
|
|
چهارشنبه 20 بهمن 1389 10:10 AM