0

ليست شهداي دفاع مقدس (م)

 
ararar
ararar
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 1369
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد فرهاد مقدس‌زاده


 

 

تاريخ تولد :1342

نام پدر :سياوش

تاریخ شهادت : 22/فروردين/1362

محل تولد :تهران /شميرانات

طول مدت حیات :20

محل شهادت :فكه

مزار شهید :بهشت زهرا ق 27، رديف 2، شماره 15

فرهاد در سال 1342 در خانواده‌اي مذهبي در شميرانات قدم به عرصه هستي نهاد، ده ساله بود که همراه با مادر و برادر کوچکش به اسلامشهر رفته و زندگي ساده‌اي را آغاز نمود. او علاقه وافري به تحصيل داشت و به همين دليل تا اخذ مدرک ديپلم در رشته رياضي فيزيک ادامه تحصيل داد.در جريان پيروزي انقلاب اسلامي فرهاد به همراه دوستانش به پخش اعلاميه‌هاي حضرت امام (ره) پرداخت و در آن موقع اقدام به تأسيس کتابخانه و ستاد تبليغاتي نمود و به همين دليل بارها با منافقين درگير شد تا اينکه به خواست خداوند متعال کتابخانه داير شد و جوانان را به سوي خود کشاند ،وي مدتي بعد فعاليت خود را با جهاد بشير و سپاه پاسداران آغاز نمود. او در مسابقات تيراندازي به مقام اول دست يافت و با شروع جنگ تحميلي به جبهه‌هاي نبرد شتافت ،در مدت فعاليتش مسئوليتهاي مختلفي از جمله فرماندهي عمليات تخريب را در عمليات والفجر1 بر عهده داشت.
اين سبزپوش سپاه توحيد سرانجام در تاريخ 22/1/1363 در سن 20 سالگي به درجه رفيع شهادت نائل آمد و خاک فکه را به خون خويش متبرک ساخت. مزار پاکش نيز در بهشت‌زهرا (س) قطعه 27 قرار دارد.

منبع:پرونده شهيد در پايگاه حمزه سيدالشهدا اسلامشهر


 

سه شنبه 19 بهمن 1389  8:48 AM
تشکرات از این پست
ararar
ararar
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 1369
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد مهدي مقدسي


 

 

تاريخ تولد :25/12/1335

نام پدر :حسن

تاریخ شهادت : 22/2/1361

محل تولد :عراق /نجف اشرف /-

طول مدت حیات :26

محل شهادت :خرمشهر

مزار شهید :

مهدي در بيست و پنجم اسفندماه سال 1335 در نجف‌اشرف در خانواده‌اي روحاني ديده به جهان هستي گشود. کودکي او در جوار حرم ملکوتي حضرت علي‌بن‌موسي الرضا (ع) گذشت. وقتي 7 ساله شد، پدر نامش را در کلاس اول دبستان نوشت تا بهره‌اي از علم روز داشته باشد.
10 ساله بود که از سايه‌ي مهر پدر محروم گرديد و در سنّ 13 سالگي عکس شاه را در مدرسه علوي پاره کرد. به همين علت از سوي مسئولان مدرسه تنبيه و توبيخ شد.
مقدسي تا سنّ 15 سالگي در نجف بود و در سال 1350 از سوي دولت عراق از کشور اخراج گرديد و به ايران بازگشت. ابتدا به اصفهان رفت و چند ماه بعد در قم ساکن گرديد. مهدي به علت فوت پدر خودش مشغول کار شد تا بتواند مادر را در تأمين معاش خانواده، ياري رساند. براي مدتي نيز ترک تحصيل کرد و با برطرف شدن مشکلات مالي، تحصيل را ادامه داد.
او بعد از اخذ مدرک ديپلم به دانشگاه تهران راه يافت و در رشته‌ي حقوق به تحصيل پرداخت و ضمن آن علوم حوزوي را نيز در نزد علما آموخت. انقلاب و هجوم مبارزان عليه استبداد، او را نيز به خيل تظاهرکنندگان کشاند. با آغاز جنگ تحميلي به عنوان داديار دادستان انقلاب اسلامي ماهشهر مشغول به کار شد و هر از گاهي در ميدان رزم حاضر مي‌شد.
سرانجام مهدي در عمليات بيت‌المقدس در پل خرمشهر بر اثر اصابت ترکش خمپاره به صورت، مجروح شد و هر دو چشمش را از دست داد و پس از 3 روز بستري شدن در تاريخ 22/2/1361 در سنّ 26 سالگي شهيد راه حق شد.

منبع:مطالب ارسالي از دانشگاه تهران

وصيت‌نامه


 

سه شنبه 19 بهمن 1389  8:48 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)


شهيد عبدالحميد مقدسي

تاريخ تولد :5/12/1345

نام پدر :اسماعيل

تاریخ شهادت : 7/11/1365

محل تولد :فارس /جهرم /-

طول مدت حیات :20

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :گلزارشهداي جهرم

عبدالحميد هفتمين فرزند اسماعيل‌ بود که در روز پنجم اسفندماه سال 1345 در جهرم به دنيا آمد. مادر هميشه هنگام شير دادن به او وضو مي‌گرفت و آيات کلام‌الله مجيد را زير لب زمزمه مي‌کرد ‌تا فرزندش از آغازين روزهاي حيات با يکتاپرستي و ستايش پروردگار آشنا گردد.
عبدالحميد با ارشاد و راهنمايي‌هاي پدربزرگ‌هايش که از امامان جماعت مساجد جهرم بردند، نکته‌هاي مهمّ تربيتي- اخلاقي را فرا مي‌گيرد و به بوستان عصمت و طهارت (ع) دل مي‌بندد.
او در سن 6 سالگي به مدرسه رفت و ضمن آن دروس تفسير قرآن و حديث را نزد آيت‌الله آيت‌اللهي فرا گرفت. مقدسي سال 1356 در حالي‌که 11 سال داشت، در خيل ياران امام (ره) به پخش اعلاميه پرداخت. او اعلاميه‌هاي امام (ره) را از پدر و برادرانش مي‌گرفت و در ميان مردم پخش مي‌کرد. با پيروزي انقلاب به ارشاد و روشن‌گري گروه‌هاي معاند مشغول شد.
مقدسي در سال 1359 با وجود تحصيل در کلاس دوم راهنمايي، فنون نظامي را در بسيج فرا گرفت و راهي ميدان جنگ شد. با اخذ مدرک ديپلم ابتدا در رشته‌ي ملواني نيروي دريايي ثبت‌نام کرد؛ اما موفق نشد در آزمون ورودي آن شرکت کند، لذا در آزمون دانشگاه حضور يافت و در رشته‌ي الهيات دانشگاه امام صادق (ع) پذيرفته شد. ولي اين رشته زياد مورد علاقه او نبود؛ لذا بار ديگر در آزمون دانشگاه شرکت کرد و اين‌بار در رشته‌ي مهندسي شيمي دانشگاه صنعتي شريف قبول شد، او ضمن تحصيل علم بارها در ميدان نبرد حضور يافت و در عمليات‌هاي ثامن‌الائمه (ع) و بيت‌المقدس و والفجر8 حماسه آفريد.
عمليات کربلاي 5 معراج او براي پرواز انتخاب شد، مقدسي در روز هفتم بهمن‌ماه سال 1365 در شلمچه در سنّ 20 سالگي با سمت معاون گروهان گردان ابوذر تيپ 33 المهدي (عج) به خيل شاهدان پيوست.
پيکر پاکش را 11 سال بعد در گلزار شهداي جهرم به خاک سپردند.

منبع:مطالب ارسالي از دانشگاه تهران

وصيت‌نامه
ردپاي نور
 
 
سه شنبه 19 بهمن 1389  8:49 AM
تشکرات از این پست
ararar
ararar
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 1369
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد علي اكبر مقدسي


 

 

تاريخ تولد :3/10/1342

نام پدر :كريم خان

تاریخ شهادت : 22/4/1366

محل تولد :خراسان /درگز /حاتم قلعه

طول مدت حیات :24

محل شهادت :جزيره مجنون

مزار شهید :

سوم دي ماه 1342 در روستاي حاتم‌قلعه، از توابع شهرستان درگز ديده به جهان گشود.
علي‌اکبر در فصل زمستان با وجود خود در خانواده بهاري تازه آفريد و اعضاي خانواده را خوشحال و خندان کرد. از آن‌جا که در محيط روستا درد فقر و محروميت را به خوبي درک مي‌کرد و ظلم خان‌هاي وابسته را به مردم روستاها از نزديک شاهد بود. در دوران انقلاب در کنار ساير جوانان و مردم در حرکت‌هاي ضدرژيم شاه حضوري چشم‌گير داشت و با پيروزي انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني (ره) شاهد آزادي مردم از دست استبداد و استعمار خان و خان بازي بود. در سال 1363 در کارخانه قند فردوس شروع به کار کرد. او در سال 1364 ازدواج نمود و در بيستم شهريور ماه 1365 خداوند به اين زوج جوان فرزندي عنايت کرد که نام او را محسن گذاشتند.
علي‌اکبر با عضويت در بسيج کارخانه و آموزش‌هاي لازم در بهار سال 1366 به عنوان يک بسيجي به جبهه اعزام گرديد و در يک روز گرم در نبرد با نيروهاي متجاوز بعثي در جزيره مجنون به تاريخ 22/4/1366 در سن 24 سالگي به فيض عظيم شهادت نايل آمد.

منبع:كتاب ستارگان صنعت خراسان رضوي   -  صفحه: 214


 

سه شنبه 19 بهمن 1389  8:49 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد سيدحسن مقدم

تاريخ تولد :1343

نام پدر :سيدكاظم

تاریخ شهادت : 18/2/1361

محل تولد :خوزستان /آبادان /-

طول مدت حیات :18

محل شهادت :جاده ي اهواز_ خرمشهر

مزار شهید :

غروب مي‌شود و من در فکر دوباره ديدن تو غرق در خاطراتم مي‌شوم؛ تويي که غم‌هايت را پشت خنده‌هايت پنهان مي‌کردي و مي‌گفتي: « اراده‌ي يک مرد قوي، توانمندتر از آنست که در مقابل مشکلات ضعف نشان دهد. »
سال 1343 در آبادان در ميان خانواده‌اي مذهبي و مستضعف به دنيا آمدي. نامت شد "سيدحسن". وضع مالي خانواده‌ات چندان خوب نبود و اين موضوع هيچ‌گاه باعث نشد براي فراگيري تعاليم اسلامي وقت صرف نکني. 6 سالت که شد، به مدرسه رفتي تا الفباي عشق و ايستادگي را بياموزي. وضع مالي خانواده‌ات خيلي بد بود؛ آن‌قدر که براي خريد کتاب و دفتر در مضيقه باشي. فقر مالي و بروز حادثه‌اي براي پدرت تو را ناچار به ترک تحصيل نمود. پس از رها کردن درس، در کنار پدرت به نگهباني و حراست از اموال مردم مشغول شدي تا بتواني سهمي در تأمين معاش خانواده‌ات داشته باشي. گاهي برادرت از نگهباني خسته مي‌شد اما تو با وجود سختي‌هاي اين شغل به جاي او هم مي‌ايستادي و تا صبح بيدار مي‌ماندي.
پس از اين‌که حال پدرت بهتر شد، باز هم از پاي ننشستي و در يک نانوايي مشغول به کار شدي. غصه براي تو معنايي نداشت. کمي که وضعيت مالي‌ات بهتر شد، تشکيل خانواده دادي و آرزوهايت را با دختري مومن و مسلمان تقسيم کردي. حاصل اين ازدواج فرزندي شد که به اندازه‌ي جانت دوستش داشتي. پس از نانوايي، در کارگاه جوشکاري مشغول فعاليت شدي. از گوشه و کنار شهر زمزمه‌هايي به گوش مي‌رسيد؛ زمزمه‌هايي که تو را در ميان صفوف انقلابيون برد تا دِين‌ات را به اسلام ادا کني. بعد از پيروزي انقلاب به عضويت جهادسازندگي درآمدي و به خاطر آشنايي با درد به کمک روستاييان شتافتي. انگيزه‌ي کار و فعاليت را در جهادسازندگي بر مبناي خدمت به خدا و خلق قرار دادي و تلاش نمودي تا يک انقلابي پرکار باشي.
با شروع جنگ تحميلي و يورش غافلگيرانه‌ي ارتش بعث عراق، لباس رزم بر تن، در جبهه حضور پيدا کردي. سرانجام در هجدهمين روز از ارديبهشت‌ماه 1361 در حالي که 18 سال داشتي، بر اثر اصابت موشک به لودري که تو سوارش بودي، در جاده‌ي اهواز – خرمشهر طي عمليات بيت‌المقدس به درجه‌ي رفيع شهادت نايل شدي و به ديدار خدا شتافتي.
پيکر پاکت در يکي از روستاهاي اميديه به خاک سپرده شد تا ميعادگاه دلسوختگاني شود که هر پنج‌شنبه گرد مزارت حلقه مي‌زنند و طلب شفاعت مي‌کنند.

منبع:كتاب نخل هاي ايثار   -  صفحه: 149

وصيت نامه
 
 
سه شنبه 19 بهمن 1389  8:49 AM
تشکرات از این پست
ararar
ararar
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 1369
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد غلام مقدم


 

 

تاريخ تولد :1346

نام پدر :

تاریخ شهادت : 6/12/1366

محل تولد :سيستان‌وبلوچستان /زابل /-

طول مدت حیات :20

محل شهادت :

مزار شهید :

غلام مقدم به سال 1346 در يكي از روستاهاي شهرستان زابل متولد شد. در اوايل كودكي از نعمت پدر محروم گشت و زندگي او با رنج و مشقّت فراوان توأم گرديد.
دشواري‌هاي فراوان زندگي و كار براي تأمين معاش خانواده، وي را از تحصيل باز نداشت. پس از اخذ مدرك سوم راهنمايي به طور تمام‌وقت مشغول به كار شد تا بتواند هزينه‌هاي خانواده را تأمين كند. آن‌گاه عازم جبهه شد و پس از آموزش‌هاي لازم نظامي به دلاورمردان صحنه‌هاي پيكار پيوست و بيش از يك‌سال در منطقه عملياتي «كربلاي پنج» انجام‌وظيفه كرد.
سرانجام در تاريخ 6/12/66 بر اثر اصابت گلوله دشمن بعثي در سن 20 سالگي به فيض شهادت نايل آمد.

منبع:كتاب كبوتران بهشتي جلد 5 صفحه 128


 

سه شنبه 19 بهمن 1389  8:49 AM
تشکرات از این پست
ararar
ararar
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 1369
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد غلامرضا مقدم


 

 

تاريخ تولد :1338

نام پدر :علي‌اكبر

تاریخ شهادت : 31/تير/1361

محل تولد :تهران /تهران /-

طول مدت حیات :23

محل شهادت :شلمچه

مزار شهید :

غلامرضا در سال 1338 درشهر ری چشم به جهان گشود .مقدم از جمله شهداي فرهنگي عاشق امام (ره) بود وي هميشه در سنگر مسجد حضور داشت و دانش‌آموزان را تشويق به فراگيري احکام نوراني اسلام مي‌نمود از کلاس‌هاي قرآن و احکام ايشان در مسجد استقبال زيادي مي‌شد، با شروع جنگ تحميلي چند مرحله به جبهه اعزام شد سرانجام در تاريخ 31/4/1361 در منطقه شلمچه در سن 23 سالگی به درجه رفيع شهادت نايل گرديد.

منبع:كتاب يادياران

وصيت‌نامه


 

سه شنبه 19 بهمن 1389  8:50 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد جمال الدين مقدم

تاريخ تولد :7/2/1316

نام پدر :

تاریخ شهادت : 1365

محل تولد :

طول مدت حیات :49

محل شهادت :فكه

مزار شهید :

جمال‌الدين در روز هفتم ارديبهشت ماه سال 1316 متولد شد؛ سرزمين ايران زادگاه او بود، و او در مکتب شيعيان اميرمؤمنان (ع) عشق به ولايت و فرامين دين را آموخت.
او به دليل مشکلات اقتصادي خانواده فقط در حد خواندن و نوشتن تحصيل نمود. سالها گذشت و مقدم به انجام سنت نبوي همت گماشت و ازدواج کرد. ثمره‌ي اين پيوند باشکوه چهار فرزند بود.
با اوج‌گيري انقلاب وي در صف مجاهدان راه حق قرار گرفت و بعد از پيروزي انقلاب به عضويت بسيج سازمان آب درآمد. اما جنگ تحميلي هزاران يل دلير ايراني را به مصاف باطل فرا خواند و جمال‌الدين مرد دلاور اين ميدان گشت. در عمليات والفجر 8، آرپي‌جي‌زن رشيد کشورمان در سن 49 سالگي در خاک فکه پرپرواز يافت و به اوج پر کشيد.

منبع:پرونده شهيد در حوزه 1ناحيه سيدالشهداء بسيج اسلامشهر

قرباني
 
 
سه شنبه 19 بهمن 1389  8:50 AM
تشکرات از این پست
ararar
ararar
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 1369
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد حسين مقدم سليمي


 

 

تاريخ تولد :8/6/1340

نام پدر :ولي الله

تاریخ شهادت : 23/4/1361

محل تولد :قزوين /قزوين

طول مدت حیات :21

محل شهادت :پاسگاه زيد

مزار شهید :

حسين مقدم‌سليمي به سال 1340 ه. ش در شهرستان قزوين ديده به جهان گشود. تحصيلات مقدماتي را در زادگاه خود با موفقيت به اتمام رساند. در آزمون سراسري سال 1358 دانشگاه‌ها شرکت نموده و از رشته‌ي «جامعه‌شناسي» دانشگاه تبريز پذيرفته شد. دوران نوجواني شهيد مقدم‌سليمي با شروع انقلاب اسلامي به رهبري امام خميني (ره) همزمان بود. وي در حالي که فقط هفده سال داشت همراه ملت در تمام تظاهرات‌ها و راهپيمايي‌ها شرکت مي‌نمود. پس از پيروزي انقلاب اسلامي نيز در همه‌ي عرصه‌ها حضوري فعال داشت و به مردم انقلابي خدمت مي‌نمود.
با شروع جنگ تحميلي، حضور در ميادين نبرد را بر هر کاري مقدم دانسته و پس از طي دوره‌هاي مختلف آموزش نظامي، از طريق بسيج به جبهه‌هاي حق عليه باطل اعزام گرديد و پس از ماه‌ها ايثار و مقاومت در تاريخ 23/4/1361 در عمليات رمضان (در سن 21 سالگي) در پاسگاه زيد به شهادت رسيد.
مقدم‌سليمي اهل مطالعه بود و بيشتر کتاب‌هاي مذهبي و علمي مي‌خواند. وي ارادت خاصّي به امام (ره) داشت و شيفته انقلاب اسلامي بود.

منبع:پرونده شهيد در مديريت فرهنگي دانشگاه تبريز

وصيت‌نامه


 

سه شنبه 19 بهمن 1389  8:50 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد مهدي مقدم

تاريخ تولد :1339

نام پدر :

تاریخ شهادت : 10/ارديبهشت/1361

محل تولد :خوزستان /رامشير

طول مدت حیات :22

محل شهادت :جاده اهواز - خرمشهر

مزار شهید :رامهرمز

در سال 1339 خانواده مقدم در شهر رامشير(استان خوزستان) مهدي را در آغوش گرفتند و ورودش را به اين دنيا تبريک گفتند. مهدي بزرگ شد، با توجه به وضع خانواده تابستانها کار مي‌کرد و زمستانها به مدرسه مي‌رفت دوران دبيرستان را در رامهرمز گذراند و با مقداري از پولي که خانواده برايش مي‌فرستادند کتب مذهبي را تهيه مي‌نمود و مي‌خواند. با مطالعه کتاب «شهادت» استاد هاشمي‌نژاد مسير زندگيش شکل گرفت و سعي کرد همراه با قيام و مبارزه مردم حق‌طلب، او نيز اعلاميه‌ها و نوارهاي سخنراني حضرت امام (ره) را به زادگاهش آورد تا عطر کلام امام (ره) در آن ديار طنين‌انداز گردد براي اولين بار تصوير امام را در زادگاهش بر روي پلاکاردها نصب نمود .پس از پيروزي انقلاب براي شرکت در حوزه علميه راهي قم شد و مدتي بعد از تشکيل سپاه رامشير و عضويت در اين نهاد مقدس در تاريخ 1/7/1359، در دانشکده تربيت معلم تهران، (رشته تعليمات ديني) پذيرفته شد. او که عاشق و شيفته شخصيت والاي حضرت امام خميني (ره)‌بود با صدور فرمان ايشان مبني بر شرکت مردم در جبهه‌ها، ديارش را به قصد آن وادي ترک کرد و در عمليات بيت‌المقدس در جاده اهواز خرمشهر در اثر اصابت گلوله آرپي‌جي7 درسن 22 سالگي در تاريخ 10/2/1361 به جاودانگان پيوست.پيکر پاکش را در رامهرمز به خاک سپردند.

منبع:cd خوزستان

وصيت‌نامه
 
 
سه شنبه 19 بهمن 1389  8:50 AM
تشکرات از این پست
ararar
ararar
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 1369
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد محمدعلي مقري


 

 

تاريخ تولد :1344

نام پدر :عبدالحسين

تاریخ شهادت : 1362

محل تولد :خراسان /بيرجند /كلاته ملك

طول مدت حیات :18

محل شهادت :بيمارستان

مزار شهید :گلزارشهداي روستاي كلاته ملك

محمدعلي مقري فرزند عبدالحسين در سال 1344 در روستاي كلاته ملك‌ بخش خوسف از توابع شهرستان بيرجند به دنيا آمد. هنوز چند سالي از عمرش نگذشته بود كه فقدان پدر وي را در اندوهي ژرف فرو برد. مادر دلسوز و فداكارش با تحمل رنج‌هاي فراوان و پشت‌سر گذاشتن مشكلات بسيار توانست او را ياري نمايد تا خواندن و نوشتن را بياموزد. او براي تأمين معاش خانواده‌اش به كارهاي قالي‌بافي و كشاورزي مي‌پرداخت تا مادرش متحمّل رنج و مرارت زيادي نشود.
او فردي مؤمن بود و سعي مي‌كرد كه نماز را اول وقت به جاي آورد. سنگر مسجد و مجالس مذهبي را خالي نمي‌گذاشت. به احكام شرعي و موازين اسلامي پاي‌بند بود و از محرمات دوري مي‌جست. اولين كسي بود كه عكس امام (ره) را از شهر تهيه و به ديوار مسجد روستا نصب نمود.
با شروع جنگ تحميلي و فرا رسيدن دوران خدمت، به سپاه پاسداران پيوست. پس از طي آموزش‌هاي لازم نظامي به ميدان‌هاي نبرد حق عليه ظلمت رهسپار شد. محمدعلي 4 نوبت به جبهه اعزام شد و در چند عمليات شركت كرد. سرانجام در تاريخ يازدهم اسفندماه سال 1362 در منطقه‌ي جزيره‌ي مجنون بر اثر اصابت تركش خمپاره در عمليات خيبر مجروح گرديد و در حين عمل جراحي در بيمارستان در سنّ 18 سالگي به درجه‌ي رفيع شهادت نايل آمد.
پيكر پاكش پس از دو ماه با شكوه خاصي تشييع شد و در زادگاهش به خاك سپرده شد.

منبع:كتاب فرهنگنامه شهداي شهرستاي بيرجند جلد2   -  صفحه: 707


 

سه شنبه 19 بهمن 1389  8:51 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد ياسين مقري

تاريخ تولد :1341

نام پدر :رمضان

تاریخ شهادت : 11/2/1361

محل تولد :خراسان /بيرجند /سيوجان

طول مدت حیات :20

محل شهادت :خرمشهر

مزار شهید :گلزارشهداي روستاي سيوجان

ياسين مقري فرزند رمضان در سال 1341 در روستاي سيوجان در خانواده‌اي محروم ديده به جهان گشود. دوران كودكي و تحصيلات ابتدايي را در زادگاهش گذراند. ياسين مقطع متوسطه را در مركز آموزش كشاورزي محمديّه ادامه داد. از همان كودكي وجودش سرشار از حس نوع‌دوستي و كمك به فقرا بود و در ايام فراغت با پدرش در كارهاي كشاورزي و دامداري همكاري مي‌نمود. با اخلاق خوبي كه داشت، مورد تحسين همگان بود؛ با كودكان با مهرباني و الفت برخورد مي‌كرد. نمازهاي خود را هميشه در مسجد مي‌خواند و از شركت در مجالس مذهبي غافل نبود.
در اوج‌گيري انقلاب اسلامي به همراه ديگر دوستانش با شركت در راهپيمايي‌ها و تظاهرات، بيزاري خود را از رژيم منحوس پهلوي نشان داد. چون شب فرا مي‌رسيد، به همراه هم‌كلاسانش بر در و ديوار شهر و روستا شعار مي‌نوشت؛ اعلاميه پخش مي‌كرد و به مبارزه عليه عوامل شاه مي‌پرداخت. در مركز آموزش كشاورزي به همراه يكي از دوستانش با هواداران منافقين كوردل به بحث و مباحثه مي‌پرداخت.
با شروع جنگ تحميلي تصميم گرفت به جبهه برود. از اين رو براي گذراندن دوره‌ي آموزشي به تربت‌حيدريه رفت و پس از اتمام دوره به جبهه اعزام شد. او پس از ابراز رشادت‌هاي فراوان سرانجام در تاريخ يازدهم ارديبهشت‌ماه سال 1361 در عمليات بيت‌المقدس و در خرمشهر در سنّ 20 سالگي به خيل عظيم شهيدان پيوست.
پيكر پاكش پس از تشييع باشكوه در روستاي سيوجان به خاك سپرده شد.

منبع:كتاب فرهنگنامه شهداي شهرستاي بيرجند جلد2   -  صفحه: 78

 
 
سه شنبه 19 بهمن 1389  8:51 AM
تشکرات از این پست
ararar
ararar
کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 1369
محل سکونت : آذربایجان غربی

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد ستار مقصودي


 

 

تاريخ تولد :1348

نام پدر :شاقلي

تاریخ شهادت : 1/9/1366

محل تولد :خوزستان /ايذه /-

طول مدت حیات :18

محل شهادت :ماووت

مزار شهید :

ستار در سال 1348 به دنيا آمد و در شهرستان ايذه استان خوزستان پرورش يافت. او احکام و فرايض دين مبين اسلام را فرا گرفت و در جمع لبيک‌گويان فرمان امام (ره) عازم خطوط مقدم رزم گشت.
مقصودي در جبهه مردانه رزميد و سرانجام در اولين روز از آذرماه سال 1366 در ماووت هنگام عمليات نصر 8 در سنّ 18 سالگي به شهادت رسيد.

منبع:روزنامه جمهوري اسلامي  

وصيت نامه


 

سه شنبه 19 بهمن 1389  8:51 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد تقي مقنبان آذري

تاريخ تولد :1345

نام پدر :

تاریخ شهادت : 22/4/1367

محل تولد :تهران /تهران /-

طول مدت حیات :22

محل شهادت :منطقه دهلران

مزار شهید :بهشت زهرا (س)

تقي در سال 1345 در شهرستان تهران در خانواده‌اي متوسط و مذهبي ديده به جهان گشود. غير از تحصيل مسئوليت‌هاي ديگري نيز در رابطه با اداره خانواده به عهده داشت چون عشق به دين و کشور در بند بند وجودش موج مي‌زد و به پايداري اين مرز و بوم اهميت مي‌داد لذا به محض احضار در تاريخ 20/3/65 به خدمت مقدس سربازي اعزام گرديد و در رسته پياده آموزش ديده و با کمال عشق و علاقه به يگان عملياتي لشگر 21 حمزه که آن موقع در منطقه دهلران مشغول دفاع از ميهن اسلامي بود اعزام گرديد و همانند ساير همرزمان خود جانانه در عمليات‌ها شرکت مي‌کرد تا که دست قضا او را در تاريخ 22/4/67 در منطقه دهلران در سن 22 سالگي به آرزوي ديرينه خود که شهادت بود رساند. تمام اهل شهر تهران به وجود مرقد وي در گلستان شهداي آن ديار افتخار مي کنند.
خدايا روحش را با سالار شهيدان محشور بفرما.

منبع:مطالب ارسالي ازايثارگران ارتش

 
 
سه شنبه 19 بهمن 1389  8:53 AM
تشکرات از این پست
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

پاسخ به: ليست شهداي دفاع مقدس (م)

شهيد احمد مقيمي

تاريخ تولد :1347

نام پدر :

تاریخ شهادت : 12/1/1364

محل تولد :يزد /صدوق /فيروزآباد

طول مدت حیات :17

محل شهادت :

مزار شهید :

احمد مقیمی در سال 1347 در روستای فیروزآباد از شهرستان صدوق دیده به جهان هستی گشود. در دوران کودکی به مدت 2 سال به مکتب خانه رفت و قرآن را تماماً آموخت. سپس وارد دبستان شد و تا پایان دوره ی راهنمایی تحصیل کرد.
احمد با توجه به علاقه ای که به یادگیری علوم دینی داشت، وارد حوزه ی علمیه ی امام خمینی (ره) یزد شد و دوره ی دبیرستان خود را به صورت غیر حضوری ادامه داد.
وی در سن 16 سالگی در عملیات خیبر شرکت کرد؛ در شهر نیز با حضور در پایگاه بسیج از انقلاب حمایت نمود. در ساعت استراحت در پایگاه نیز با مطالعه کتاب های درسی به فراگیری علم می پرداخت. مقیمی برای دومین مرتبه به جبهه اعزام شد. همراه گردان حضرت رسول (ص) تیپ مستقل پیاده الغدیر آماده ی رزم گشت و در ادامه عملیات بدر در یکی از حساس ترین محورها، (محور خندق) حضور یافت.
دوشنبه مورخ 12/1/1364 احمد پس از اقامه ی نماز ظهر مشغول خواندن زیارت عاشورا و دعای توسل شد وی سپس با حالت روحانی و معنوی خاصی از بچه های سنگر حلالیت طلبید و با به سر گذاشتن کلاه آهنی و گرفتن اسلحه، به طرف سنگر نگهبانی رفت.
عصر همان روز، دشمن زبون اقدام به تک از دریا، هوا و زمین نمود و درگیری به شدت ادامه یافت. در همین اثنا یکی از کالیبرهای بالگرد دشمن به چشم چپ احمد اصابت کرد و وی در سن 17 سالگی به بیکران آسمان بال گشود.

منبع:مجله الغديريان شماره 30 بهار 1386

وصیت نامه
 
 
سه شنبه 19 بهمن 1389  8:53 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها