0

تأخير پروازها در شرايط بد آب‌وهوا در راستاي حفظ جان مسافران است

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

تأخير پروازها در شرايط بد آب‌وهوا در راستاي حفظ جان مسافران است

مديركل نظارت بر ايرلاين‌هاي سازمان‌هاي هواپيمايي در گفت‌وگو با فارس:
تأخير پروازها در شرايط بد آب‌وهوا در راستاي حفظ جان مسافران است

خبرگزاري فارس: مديركل دفتر نظارت بر شركت‌هاي هواپيمايي سازمان هواپيمايي كشور با اشاره به اينكه در تاخيرهاي بيش از 2 ساعت مسافران حق دارند بليت خود را كنسل كنند، گفت: تاخير پروازها به دليل شرايط نامساعد آب و هوايي تنها در راستاي حفظ جان مسافران صورت مي‌گيرد.

غلامرضا رستميان در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبري فارس "توانا " اظهار داشت: سازمان هواپيمايي كشوري در راستاي فعاليت‌هاي خود دستورالعمل تأخيرات براي تمامي ايرلاين‌ها ابلاغ كرده است.
وي ادامه داد: واحد اطلاعات پرواز فرودگاه نيز ميزان تأخيرات هر پرواز را به مسافران اطلاع‌رساني مي‌كند.
رستميان خاطرنشان كرد: اگر تأخيرات پروازي يك شركت هواپيمايي تا يك ساعت باشد آن ايرلاين بايد از مسافران خود پذيرايي مختصري نظير كيك و آب ميوه داشته باشد.
وي خاطرنشان كرد: اگر اين تأخيرات به وعده غذايي مواجه شود يا تأخيرات بيش از 2 ساعت به طول انجامد آن شركت هواپيمايي موظف است با غذايي گرم از مسافران خود پذيرايي كند البته در تأخيرات بيش از 2 ساعت مسافر حق دارد بليت خودر ا كنسل كند و كل وجه پرداختي خود را مسترد نمايد.
وي با بيان اينكه تأخيرات پروازي كه به دليل شرايط نامساعد آب و هوايي صورت مي‌گيرد تنها در راستاي حفظ جان مسافران است گفت: ايرلاين‌ها در اينگونه تأخيرات هيچگونه تقصيري ندارند و در واقع اين شركت‌هاي هواپيمايي هستند كه در تأخيرات پروازي و يا كنسل شدن پروازها بيش از همه متضرر مي‌شوند زيرا هواپيما و كرو پروازي آماده پرواز است اما در صورت بروز تأخير خلبان ديگر در آن روز مجوز پرواز نخواهد داشت و شركت هواپيمايي موظف است خلبان و كرو پروازي خود را تغيير دهد.
رستميان با اشاره به اينكه در چنين شرايطي نظير نامناسب بودن آب و هوا مسافران بايد با ايرلاين‌ها همكاري داشته باشند خاطرنشان كرد: قطعا تأخيراتي كه به دليل شرايط نامساعد آب و هوايي رخ مي‌دهد با تأخيراتي كه به دليل بروز اشكال فني در هواپيما ايجاد مي‌شود متفاوت است و مسافران بايد تفاوت اين دو نوع تأخير را متوجه باشند.
وي اذعان داشت: متأسفانه اير لاين‌ها در چنين مواقعي با انواع سليقه‌ها مواجه‌ هستند برخي مسافران معتقدند كه بايد پرواز حتي در شرايط نامساعد انجام شود؛‌برخي معتقدند كه بايد زودتر از آنكه مسافران از خانه حركت كنند به آنها اطلاع رساني شود كه البته سياست سازمان هواپيمايي كشوري اين است كه اگر ايرلايني بيش از سه ساعت تأخير پروازي داشته باشد پروازهاي خود را باطل كند كه ديگر پروازهاي اين شركت هواپيمايي با تأخير مواجه نشود و به آنها اين اطلاع رساني شده است كه در صورت شرايط نامساعد هوايي و تأخير بالاي سه ساعت پرواز خود را كنسل كند كه اين امر قطعا هم به نفع مسافر، ايرلاين و سازمان هواپيمايي كشوري است.
انتهاي پيام/ص

پنج شنبه 14 بهمن 1389  8:13 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها