امام خميني نظام نويني را مبتني بر اصل ولايت فقيه ايجاد كرد
گروه سياسي / حوزه احزاب و تشکل ها
89/11/14 - 14:56
شماره:8911140513
بادامچيان در برنامه "ديروز، امروز، فردا ":
امام خميني نظام نويني را مبتني بر اصل ولايت فقيه ايجاد كرد
خبرگزاري فارس: قائممقام حزب مؤتلفه اسلامي گفت: ايجاد نظام نوين جمهوري اسلامي مبتني بر اصل ولايت فقيه عادل از نتايج مديريت حضرت امام(ره) است.
به گزارش خبرنگار سياسي باشگاه خبري فارس «توانا»، اسدالله بادامچيان قائممقام حزب موتلفه اسلامي ديشب با حضور در برنامه «ديروز، امروز، فردا» با اشاره به خاطراتي از امام راحل، اظهارداشت: بعد از وفات آيتالله بروجردي با حضور در قم، امام خميني(ره) را شناخته و به تدريج در مسئله مرجعيت، تسلط علمي و بدون هوي و هوس بودن ايشان مشخص شد.
وي ادامه داد: همزمان با شروع نهضت امام(ره) و اعتراض ايشان به لايحه انجمنهاي ايالتي و ولايتي در سال 1340 به قم و منزل امام (ره) رفتيم كه در واقع اولين ديدار با ايشان بود، نگاه و لبخند امام راحل در آن ديدار مانند يك موج وجود ما را دربرگرفت و جذب شخصيت ايشان شديم.
بادامچيان اضافه كرد: آغاز نهضت امام(ره) اتفاقي نبود چراكه انقلاب يك پديده ضابطهمند بوده و با شورش، قيام و نهضت متفاوت است لذا امام (ره) در سال 41 به عسگراولادي فرمودند «مثل اينكه شما كار ما را شوخي گرفتهايد».
قائممقام حزب مؤتلفه با اشاره به اينكه انقلاب اسلامي داراي سه مرحله است، عنوان كرد: مرحله اول آن اسلامي كردن ايران بود كه 20 سال طول كشيد و با شكنجه، زندان، تبعيد، شهادت، و رنج همراه بود؛ مرحله دوم اسلامي كردن كشورهاي مسلمان و مرحله سوم آن نيز آشتي جهان با اسلام و آماده كردن دنيا براي ظهور امام زمان «عج» است.
وي ادامه داد: امام (ره) در يك استراتژي منظم و مرتب كار نهضت را شروع و با آرامش محض آن را دنبال كردند لذا ما نيز زير شكنجههاي شاه با قلب آرام آن را تحمل ميكرديم چراكه به پيروزي اسلام چه در بهدست آوردن حكومت و چه در شهادت، اعتماد كامل داشتيم.
بادامچيان با اشاره به كماليافتگي و خودسازي شخصيت امام راحل، بيان داشت: امام (ره) با مطالعه بسيار و برنامه مشخص به صحنه كشور آمدند هر چند شخصيت ايشان كامل متوقف نبود بلكه شخصيتي متكامل در مسير تكامل بودند؛ از اين رو با توجه به حضور امام (ره) در مسير جهاد فيسبيل الله و احساس مسئوليت خودسازي در ايشان زماني كه رهبر حركت انقلاب بودند يا وقتي مسئوليت حكومت اسلامي و آشنا كردن جهان با اسلام را بر دوش داشتند، در مسير تكامل حركت ميكردند.
* امام از آمريكايي بودن بنيصدر اطلاع داشت
وي در خصوص نخست وزير شدن بازرگان در ابتداي انقلاب توسط امام خميني (ره)، اظهارداشت: هنر بزرگ امام راحل استفاده از دشمنان و مخالفان براي پيشبرد اهداف خدا و اسلام بود همانطور كه حركت فيضيه سراسر دشمني و سركوب از سوي رژيم شاه بود اما امام خميني (ره) آن را بر سر شاه كوبيد.
قائممقام حزب موتلفه اسلامي با تأكيد بر اينكه امام (ره) از آمريكايي بودن بنيصدر اطلاع داشتند، افزود: امام راحل به بنيصدر اجازه حضور دادند و آمريكا خيال كرد كه مهره خود را فرمانده كل قوا كرده است لذا اينگونه بخشي از توطئه آنها خنثي شد، البته با توجه به اينكه بخشي از مسئوليت بهدست امام بود، بنيصدر نميتوانست خواسته دشمن را پيش ببرد، بر همين اساس با هدايت امام خميني(ره) و فرموده ايشان مبني بر اينكه « اگر رئيس جمهور بد كار كند، ملت او را به جهنم خواهد فرستاد»، مردم چهره حقيقي بنيصدر را شناختند.
وي تصريح كرد: امام در خصوص بنيصدر فرمودند «ميگويند از خانه اين رئيسجمهور زن بيحجاب بيرون ميآيد» لذا مردم با اين سخنان آگاه شده و از اين طريق حضرت امام(ره)، بهجاي گرفتن بنيصدر از مردم، ملت را از بنيصدر گرفت و باعث سقوط وي شد.
بادامچيان اضافه كرد: آشنايي بنده با بازرگان مربوط به سال 40 و در زندان رژيم شاه است؛ او فردي متدين اما با دين ليبرالي و متعصب بر مسائل خود بود و اصلا مرجعيت، تقليد و امام خميني(ره) را قبول نداشت، حتي مرجعي كه به او رجوع ميكرد آقاي شريعتمدار بود، از اين رو امام(ره) حركت ليبرالي بازرگان را ميشناختند.
وي گفت: دليل آمدن بازرگان به پاريس اين بود كه بعد از دستگيري وي توسط رژيم با شاه ملاقات كرد و محمدرضا به او پيشنهاد نخستوزيري داد اما بازرگان با بيان اينكه "آبرويم ميرود " آن را نپذيرفته و گفت كه امام(ره) امروز اين اجازه را نميدهد، لذا شاه از او خواست كه به سراغ امام خميني(ره) در پاريس رفته و او را راضي كند كه محمدرضا شاه بر سلطنت بماند.
قائممقام حزب موتلفه اسلامي بيان داشت: بازرگان به بهانه اينكه رژيم او را دستگير كرده به ملاقات شاه رفت و در مصاحبه با «حامد الگار» و «اوريانا فالاچي» به صراحت گفت «من تعجب كردم كه امام(ره) از سياست آگاهي ندارد و آمريكا را به حساب نميآورد» و فالاچي از او پرسيد كه چرا نخستوزيري امام(ره) را قبول كردي و بازرگان پاسخ داد « به دليل مصمم بودن امام خميني(ره) ريسك كردم و آن را پذيرفتم».
*مديريت امامتي شيوه رهبري امام (ره) بود
وي ادامه داد: غرب تصميم داشت در صورت پيروزي انقلاب ژنرال قرهباغي را مسئول كودتا در ايران كند اما وقتي متوجه نخستوزيري بازرگان و حضور تمام ليبرالها در صحنه ايران شد، از اين كار صرفنظر كرد.
بادامچيان در ادامه با بيان اينكه مجله مسعود بهنود نشان دهنده خط استكبار بود، اضافه كرد: بهنود در مجله خود نوشت كه از بازرگان حمايت كنيد و گرنه فاشيسم روي كار خواهد آمد كه منظور وي از فاشيسم، افراد حزباللهي بود از اينرو هيچ يك از ضدانقلابيون عليه بازرگان حرفي نزنند.
وي بيان داشت: بعد از نخستوزيري بازرگان و ايجاد ثبات و آرامش كشور او درصدد سازش با الجزاير و برژينسكي برآمد تا اينكه در 13 آبان لانه جاسوسي آمريكا تسخير و بازرگان استعفا داد هر چند وي باور نميكرد كه امام(ره) استعفاي او را بپذيرد چراكه ميخواست با اين كار ايشان را تحت فشار قرار دهد، بر همين اساس آمريكا متوجه اشتباه خود مبني بر فرصت دادن به بازرگان و عدم راه انداختن كودتا توسط قرهباغي شد.
قائممقام حزب مؤتلفه اظهار داشت: همه ما بايد مديريت امام (ره) را بشناسيم چراكه انواع مديريتها متفاوت بوده و شامل مديريت سياسي، مديريت تشكيلاتي، مديريت بازرگاني و مديريت امامتي است و نوع آخر بسيار متفاوت با بقيه انواع آن است.
وي يادآور شد: طبق تعريف آيتالله جوادي آملي مديريت امامتي «نوعي رهبري متناسب با استعداد مردم و ميزان آگاهييابي و همراهي آنها است» از اين رو زماني كه بعد از حادثه فيضيه از امام(ره) براي برگزاري مراسم كسب اجازه كرديم، ايشان فرمودند «هنوز براي اين كار زود است و مردم آمادگي ندارند، رژيم خشن است و شايد مردم به صحنه نيايند بنابراين فقط تبليغ كنيد» حتي براي مراسم چهلم نيز فرمودند از مكان كوچك شروع كرده و اجازه مقابله را به رژيم ندهيد.
بادامچيان با تأكيد بر اينكه امام راحل استعداد و خواست مردم را ميشناختند، عنوان كرد: امام خميني(ره) در مسئله نخستوزيري بازرگان با توجه به خواست مردم وي را نخستوزير كرد اما به آنها بيداري و آگاهي بخشيد و اين مسئله نظام امت و امام(ره) و رابطه متقابل آنها با يكديگر را شكل داد.
*بياعتنايي به مردم جزء خطوط قرمز امام راحل بود
وي ادامه داد: امام (ره) مردم را ولينعمت دانسته و از سويي ديگر مردم همه چيز خود را در ايشان ميديدند، در چنين رابطهاي هيچ انفكاك و جدايي نبوده و شاخص اصلي وليامر است لذا وقتي ايشان دستور تعطيلي جشن نيمهشعبان، حضور در خيابان، پرچم زدن بر سر در خانهها را دادند، ملت يك لحظه از امامت غافل نبود.
اين كارشناس مسائل سياسي عنوان كرد: سوالي كه ممكن است براي نسل جوان مطرح باشد اين است كه آيا مديريت امامتي مردم را متكي به اين نوع مديريت نميكند كه پاسخ آن اين است كه مديريت امامتي اجازه اتكايي شدن را نميدهد و امام(ره) از همان آغاز نهضت به مردم بصيرت، آگاهي و بيداري ميداد لذا ايشان در يكي از سخنرانيهاي خود فرمودند «اگر خميني هم سازش كند، ملت ديگر سازش نكرده و خميني را بيرون ميكند».
وي يادآور شد: بعد از رهبري حضرت امام خميني(ره) دشمنان وانمود كردند كه امام(ره) از دنيا رفته و ايشان نسبت به اين برخورد آنها با مزاح فرمودند «برويد دعا كنيد خدا بميرد چراكه از رفتن يك خدمتگزار هيچ اتفاقي نميافتد» از اينرو امام(ره) بدون امت اداره امور نكردند.
بادامچيان با اشاره به خطقرمزهاي حضرت امام خميني(ره)، اظهار داشت: با شناخت هنر مديريتي حضرت امام خميني(ره) ميتوان خط قرمزهاي ايشان را شناخت، امام(ره) همه چيز را براي خدا ميخواستند از اينرو خط قرمزشان، شرك خفي بود و اين مسئله را هرگز تحمل نميكردند.
وي تصريح كرد: كار مردمي و التزام به حضور مردم ويژگي ديگر حضرت امام(ره) بود در حالي كه احزاب و شخصيتها با امام راحل رابطه داشتند اما اصل كار ايشان با توده مردم صورت ميگرفت.
بادامچيان با بيان اينكه كار به هنگام و عدم شتابزدگي و تأخير، ويژگي ديگر امام(ره) بود، افزود: امام خميني(ره) بسيار قاطع بودند اما در عين حال انعطاف داشتند و با تدبير همه جانبه آيندهنگري ميكردند از اينرو خطوط قرمز امام(ره) شتابزدگي، بياعتنايي به مردم و تدبير يك طرفه بود.
*انقلاب مصر و تونس نتيجه مديريت حضرت امام خميني(ره) است
قائممقام حزب موتلفه اسلامي با اشاره به نتايج مديريت حضرت امام (ره) خاطرنشان كرد: امام (ره) توانستند يك نهضت مستقل و انقلابي ايجاد كنند كه در حال حاضر در مصر و تونس ادامه دارد و اين امر نتيجه مديريتهاي امام راحل است، نتيجه ديگر مديريت ايشان ايجاد نظام نوين جمهوري اسلامي مبتني بر اصل ولايت فقيه عادل است در حالي كه در آن زمان فقط نظام ليبرال دموكراسي، سوسيال دموكراتيك و كمونيست دموكراتيك وجود داشت.
وي با تأكيد بر اينكه نهضت حضرت امام خميني(ره) تمدن 400 ساله غرب را به هم ريخت، افزود: در جمهوري اسلامي همه مراحل دموكراسي وجود دارد و از انتخاب رهبر توسط خبرگان در دو مرحله تا انتخاب اعضاي شوراي شهر، مردمي است كه چنين نظامي را امام (ره) پايهگذاري كردند.
بادامچيان با اشاره به استقلال و آزادي موجود در كشور اظهار داشت: در زمان قاجاريه و پهلوي دولت ايران همواره مقروض به خارج بود اما در دهه اخير ما داراي ذخيره ارزي هستيم كه اين امر پيروزي بزرگي است.
وي با بيان اينكه رژيم شاه روزي 5/6 ميليون بشكه نفت ميفروخت و آن را به كنسرسيوم ميداد، گفت: از اين مقدار 43 درصد را انگليس، 40 درصد را آمريكا و 12 درصد را بلژيك، فرانسه و آلمان ميبردند و فقط 5 درصد براي ايران باقي ميماند كه شامل 300 هزار بشكه بود در حالي كه امروز 4 ميليون بشكه نفت در روز براي نسل آينده باقي مانده و در طول اين 32 سال 45 ميليارد و 440 ميليون بشكه نفت در كشور ذخيره شده است كه اين مقدار دو برابر ذخاير آمريكا است.
* راه مقابله با توطئه استكبار ولايتمداري است
قائممقام حزب موتلفه اسلامي خاطرنشان كرد: هر انقلابي داراي برخي ريزشها و رويشها است و چنانچه حركت انقلاب صحيح و براساس مرزها و ارزشها باشد، عناصري به آن پيوسته و از مسير باطل باز ميگردند؛ كساني كه در طول انقلاب دچار ناخالصي بودند در انقلاب الهي فرو ميريزند و همه مردم آزمايش ميشوند.
وي يادآور شد: در طول 32 سال اخير عناصر گوناگوني همانند قائممقام رهبري به بنبست رسيدند اما آنچه مهم است مقتدرتر، قدرتمندتر و پيشرفتهتر شدن انقلاب اسلامي و عبور ارزشهاي آن از مرز مصر، تونس و اردن است.
*استكبار با جنگ نرم و ايجاد فتنه مقاصد خود را دنبال ميكند
بادامچيان با تأكيد بر اينكه از ثمرات انقلاب اسلامي خنثي شدن توطئه آمريكا در لبنان، بركناري سعدحريري و به بنبست كشاندن دادگاه رفيق حريري است، خاطرنشان كرد: هر چه انقلاب اسلامي پيش ميرود قويتر و پيچيدهتر شده و به تناسب آن استكبار نيز پيچيدهتر عمل ميكند، لذا ديگر آنها به سراغ كودتا و جنگ نميروند بلكه با جنگ نرم و ايجاد فتنه مقاصد خود را دنبال ميكنند.
وي بيان داشت: فتنه 88 آنقدر پيچيده بود كه هنوز ابعاد آن كامل بررسي نشده لذا سادهانديش بودن و فريب خوردگي برخي افراد طبيعي است اما موضوع مهم طراحيهاي استكبار عليه جمهوري اسلامي بوده كه راهحل مقابله با آن بصيرت و ولايتمداري است.
بادامچيان در خاتمه اظهار داشت: مقام معظم رهبري كه خميني(ره) ديگري است، كشور را در موقعيتهاي مختلف با تدين، تقوا، هوشياري و شجاعت همانند امام راحل اداره كردهاند و ملت نيز اين مسئله را به خوبي ميداند و بر همين اساس به دليل اينكه ايشان وليفقيه بوده و حرف خدا را ميزند و مخالف هوي و هوس خويش است گوش به فرمان مقام معظم رهبري هستند.
انتهاي پيام/
پنج شنبه 14 بهمن 1389 5:53 PM
تشکرات از این پست