طرز تهيه سس پنير
اگر مايل باشيد به برخي از غذاهايتان، طعم پنير بدهيد، ميتوانيد روي آنها سس پنير بريزيد
زمان تهيه: 10 دقيقه
زمان پخت: 15 دقيقه
مواد لازم:
پنير: 100 گرم
آرد: 2 قاشق غذاخوري
نمك: نصف قاشق چايخوري
فلفل: 4/1 قاشق چايخوري
كره: 2 قاشق غذاخوري
شير: 2 پيمانه
طرز تهيه:
1- در يك قابلمه كره را ذوب كنيد.
2- آرد را به آن اضافه كنيد و آنقدر هم بزنيد تا به صورت خميرنرم و رواني درآيد.
3- سپس مخلوط را حرارت دهيد تا كمي گازدار شود.
4- شير را بتدريج به مخلوط اضافه كنيد.
5- مخلوط را هم بزنيد تا به صورت خمير كلفتي درآيد.
6- نمك و فلفل را به خمير اضافه كنيد.
7- اكنون پنير رنده شده را به خمير اضافه كنيد و آن را هم زنيد و حرارت دهيد.
8- مخلوط را آنقدر حرارت دهيد تا پنيرها ذوب شوند.
9- سس پنير آماده است.
همشهری آنلاین