سس اسپانیولی Espagnole
از آب گوشت های قرمز مانند گوشت گوساله با راکس قهوه ای ( یا آرد بو داده ) تهیه میشود .
طرز تهیه :
کره : ۵۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت : ۱۰۰۰ گرم
کرفس خرد شده : ۲ قاشق سوپخوری
هویج : ۲ قاشق سوپخوری
پیاز : ۲ قاشق سوپخوری

طرز تهیه :
آرد را در کره سرخ کرده، همین که قهوهای رنگ شد، آب گوشت یا آب مخلوط با آب کباب در آن ریخته دو قاشق هویج و پیاز و کرفس خرد کرده در آن بریزید و مدت نیم ساعت بپزید. سپس صافش کرده روی خوراک گوساله و یا طیور بریزید