0

گناه افراد سكوت‌كننده در برابر حادثه كربلا كمتر از شمر نيست

 
mosaferakherat
mosaferakherat
کاربر نقره ای
تاریخ عضویت : دی 1389 
تعداد پست ها : 2182
محل سکونت : گیلان

گناه افراد سكوت‌كننده در برابر حادثه كربلا كمتر از شمر نيست

 گروه استانها / حوزه خراسان رضوي

89/11/14 - 17:30
شماره:8911140638
 
نسخه چاپي ارسال به دوستان
نماينده ولي‌فقيه در سپاه:
گناه افراد سكوت‌كننده در برابر حادثه كربلا كمتر از شمر نيست

خبرگزاري فارس: نماينده ولي‌فقيه در سپاه پاسداران گفت: گناه افراد ساكت در برابر حادثه كربلا و شهادت امام حسين (ع) كمتر از گناه شمر نيست.

حجت‌الاسلام علي سعيدي در حاشيه بازديد از مجتمع فرهنگي آيه‌هاي مشهد مقدس در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار داشت: گناه سرشاخه‌هاي ظلم در حادثه كربلا مانند عبدالله زبير شايد بالاتر نيز از گناه امثال عمر سعد و شمر است. 
وي به پخش سريال مختارنامه در صدا و سيما اشاره كرد و افزود: برخي از افراد نسبت به نشان دادن نامناسب چهره عبدالله زبير به عنوان پسر يكي از صحابه فداكار رسول خدا (ص) ناراحت شده‌اند. 
نماينده ولي‌فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي اضافه كرد: عبدالله زبير به دليل سياست‌هاي كثيف و سكوت در مقابل شهادت پسر رسول خدا (ص)، جرمي حتي بالاتر از شمر دارد. 
وي به مناسبت‌هاي دهه آخر صفر و ويژگي‌هاي خاص آن اشاره كرد و ادامه داد: فرارسيدن اربعين سيد و سالار شهيدان حضرت امام حسين (ع)، وفات جان‌گداز پيامبر اعظم (ص)، شهادت امام حسن مجتبي (ع) و در نهايت شهادت جانسوز امام رضا (ع) باعث ويژه شدن اين ايام نسبت به ساير ايام شده است. 
سعيدي تصريح كرد: بايد به اين موضوع كه خداوند براي مردم چه چيزي را به عنوان امانت گذاشته و از مردم چه انتظاري داشته را مورد بحث و بررسي قرار داد. 
وي يادآوري كرد: نياز بشر به قانون و مديريت مقوله‌اي مورد قبول براي تمام مردم دنيا است. 
نماينده ولي‌فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي تاكيد كرد: اما شرط قابل قبول بودن اين قانون مطلوب بودن آن است. 
وي در خصوص شرط‌هاي قانون مطلوب نيز بيان داشت: مصونيت از خط و اشتباه و همچنين فرا زميني بودن جزو مؤلفه‌هاي مطلوبيت قانون و مديريت است. 
سعيدي ادامه داد: در همين راستا رهبر يك جامعه نيز داراي دو مشخصه و مؤلفه جدي است كه بايد به آن توجه و خاص شود. 
وي ابراز داشت: رهبر يك جامعه در صورت دارا بودن مصونيت ذاتي يا حداكثري از گناه و اشتباه و قدرت اشراف به قانون فرازميني صفت‌هاي كامل رهبري را دارد. 
نماينده ولي‌فقيه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامي با بيان اينكه وجود انسان جاودان و هميشگي است، يادآور شد: تنها ايستگاه‌هاي ورودي انسان با يكديگر تفاوت دارد. 
وي خاطر نشان كرد: انتقال انسان به ايستگاه‌هاي زرع، دنيا، برزخ و در نهايت عالم قيامت او را جاودان مي‌سازد. 
سعيدي در خصوص برگزاري مراسم بصيرت‌زا براي تنوير افكار عمومي در خصوص مسائل مختلف اذعان داشت: برگزاري چنين مراسم‌هايي بركات زيادي را در زمينه‌هاي مختلف فرهنگي، اجتماعي و سياسي براي مردم به ارمغان خواهد آورد. 
وي گفت: تاكنون نيز سازمان اوقاف و امور خيريه در قالب برگزاري مراسم و محافل عزاي سيد و سالار شهيدان نقش به سزايي در خصوص اين بصيرت‌افزايي در ميان اقشار مختلف مردم داشته است. 
انتهاي پيام/م20/ك

 

 
بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَیاةَ الدُّنْیا«16»  وَالْآخِرَةُ خَیرٌ وَأَبْقَى«17» 
 
ولی شما زندگی دنیا را مقدم می‌دارید،  در حالی که آخرت بهتر و پایدارتر است!
 
الأعلی (16 -17)
 
 
 
 

 

پنج شنبه 14 بهمن 1389  5:31 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها