کیک با آب انار
این کیک خوشمزه را که ماده ی اصلی آن، آب انار است تهیه و میل کنید.
زمان تهیه: 10 دقیقه
زمان پخت: 40 دقیقه
مقدار تهیه: 16 برش مربع شکل 6 سانتی متری
مواد لازم:
آرد مخصوص کیک یک پیمانه
بیکینگ پودر یک قاشق چای خوری
تخم مرغ بزرگ 2 عدد
شکر سه چهارم پیمانه
آب انار یک پیمانه
پودر قند مقداری برای روی کیک
طرز تهیه:
1- فر را روی 350 درجه ی سانتی گراد از پیش گرم کنید.
2- یک فویل نچسب را درون کیک پزی به ابعاد 20 سانتی متر قرار دهید.
3- در ظرفی آرد کیک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.
4- در ظرف بزرگی تخم مرغ را آن قدر هم بزنید تا کف کند.
ابتدا یک چهارم پیمانه شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس یک چهارم بعدی و در نهایت یک چهارم آخر را اضافه کنید و آن قدر هم زنید تا نرم و روان شوند.
آب انار
5- به تدریج مخلوط تخم مرغ و آرد را با هم مخلوط کنید و آب انار را به آن ها اضافه کنید و خوب هم زنید.
6- مخلوط را درون کیک پزی که قبلا تهیه کرده اید بریزید و به مدت35 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که سبک و قهوهای رنگ شود آن را حرارت دهید.
سپس بگذارید در حرارت اتاق سرد شود.
7- روی آن پودر قند بریزید و میل کنید.
شهره فرجی - همشهری