نكاتی در مورد كمپوتها
كمپوت از دسرهای میوهای محسوب میشودو در فصلهایی كه میوه كم است میتوان از انواعو اقسام كمپوت استفاده كرد.
به طور كلی این میوه پخته را (كمپوت) اكثرمردم مصرف میكنند. مخصوصا اشخاصی كهدستگاه گوارش آنها به خوبی قادر به هضم كردنمیوههای خام نیست. بنابراین در تهیه آن بایددقت خاصی شود و اندازه و شكر و نوع تازهبودن میوه را حتما باید در نظر گرفت و هنگامدرست كردن آن باید سعی كنید كه شربت آنزیاد جوشیده نشود، زیرا مواد اصلی آن یعنیمیوه زود له میگردد و فرم تكههای میوه از بینمیرود و حالت وارفتگی به خود میگیرد.
اصولا كمپوت را نمیتوان بدون سرپوشیمحكم، زیاد نگهداری كرد، چون شربت آن زیادجوشیده نیست و زود فاسد میشود. بنابراین پساز طبخ آن در قوطی یا شیشه مخصوص ریخته ودهانه شیشه را كاملا ببندید تا هوا به داخل آننفوذ نكند و هنگام پختن حتما نباید درب ظرف كهروی اجاق است گذاشته شود چون بخار بیش ازحد و حرات زیاد داخل ظرف، میوه را له میكند وشربت غلیظ میشود. در واقع شربت كمپوت بایدرقیق و كم شیرین تهیه شود.