طرز تهیه شله زرد
مواد لازم:
برنج= یك پیمانه
آب=10 پیمانه
شکر=3 پیمانه
گلاب =یك چهارم پیمانه
خلال بادام =10 گرم
زعفران= به مقدار لازم
روغن مایع=3/1 پیمانه
پودر نارگیل خلال پسته و دارچین برای تزیین اندكی
طرز تهیه:
ابتدا برنج را همراه آب و روغن به مدت دو الی سه ساعت پخته طوریكه كاملا له شود (گل) سپس شكر را اضافه كرده به مدت 45 دقیقه ریز بجوشد .گلاب و زعفران و خلال بادام را اضافه كرده به مدت15 دقیقه درب قابلمه را گذاشته تا دم بكشد. تا گرم است در ظرف می كشیم سپس موقعی كه خنك شد روی آن را كمی روغن مالیده و شاولون گذاشته و دارچین ریخته و اطراف آن را با خلال وپودر نارگیل تزیین می كنیم.