0

غیبت مجدد استیو جابز از اپل به خاطر مشکلات پزشکی

 
mashhadizadeh
mashhadizadeh
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اردیبهشت 1388 
تعداد پست ها : 25019
محل سکونت : بوشهر

غیبت مجدد استیو جابز از اپل به خاطر مشکلات پزشکی

غیبت مجدد استیو جابز از اپل
به خاطر مشکلات پزشکی

استیو جابز روز دوشنبه در یادداشتی که برای کارمندان اپل ارسال کرد، از ترک مجدد اپل از سوی خود برای تمرکز بر مشکلات پزشکی و سلامت خبر داد.
متعاقب انتشار این خبر ارزش سهام اپل در بازار سهام فرانکفورت ۸ درصد افت کرد. این در شرایطی است که در آمریکا به خاطر روز مارتین لوترکینگ بازارهای مالی بسته بودند.
جابز در یادداشت خود گفته است که اپل را دوست دارد و به محض این که بتواند، برخواهد گشت. او خاطرنشان کرده است که در این دوره، همچنان در تصمیم‌گیری‌های راهبردی، دخالت خواهد کرد.
این برای بار سوم است که جابز ۵۵ ساله به خاطر مشکلات پزشکی متعاقب سرطان پانکراس، شرکت را ترک می‌کند. در دفعه پیش، در سال ۲۰۰۹، او برای پیوند کبد، چند ماهی شرکت را ترک کرد.
این خبر، خبر بدی برای دوست‌داران و عاشقان اپل است، چرا که جابز در مرکز توجه اپل است و هیچ کس جایگاه مدیریتی و نقش تعیین‌کننده را فراموش نمی‌کند.
در همایش‌های اپل، جایی که جابز با شور و حرارت گجت‌های اپل را به مانند یک شومن خبره معرفی می‌کند، دوست‌داران فناوری، چند مدتی است که یک جابز خسته و تکیده را می‌بینند.
جابز در حال اپل را ترک می‌کند که در سال ۲۰۱۰، اپل توانست بر غول دیگر فناوری یعنی مایکروسافت غلبه کند و بنا به گزارش وال استریت ژورنال، مبدل به بزرگ‌ترین شرکت فناوری دنیا شود.
در غیاب جابز، تیم کوک ۵۰ ساله، وظایف او را به عهده می‌گیرد. کوک در یک دوره دیگر هم این مسئولیت را برعهده گرفت، زمانی که در سال ۲۰۰۹، جابز برای پیوند کبد، اپل را ترک کرده بود. خیلی‌های عقیده دارند که کوک شایسته‌ترین جانشین جابز خواهد شد.


جابز و کوک

گمان می‌رود که گزارش مالی اپل در ۳ ماهه انتهایی سال ۲۰۱۰ به زودی اعلام شود و درآمد اپل عمدتا به خاطر فروش شگفت‌آور آی‌پد ۵۰ درصد افزایش داشته باشد.
جابز در زمانی اپل را ترک می‌کند که پیش از این قرار بود ظرف چند روز آینده یک روزنامه دیجیتال با همکاری روپرت مورداک منتشر کند، اما انتشار این روزنامه دیجیتال ویژه آی‌پد هم به تأخیر افتاده است.
گرچه گمان نمی‌رود که نبود جابز اثر عمده‌ای روی شرکت داشته باشد، اما این امر ممکن است سرمایه‌گذاران را مردد کند.
جابز در یادداشت خود، خواسته است که حریم خصوصی او و خانواده‌اش در دوره غیابش حفظ بشود. البته همیشه جابز و اپل، در مورد مشکلات پزشکی جابز، سیاست پنهان‌کارانه داشته‌اند. در سال ۲۰۰۴ زمانی که تشخیص داده شود، او مبتلا به نوع نادری از سرطان پانکراس به نام تومور سلول‌ها جزیره‌ای یا islet cell neuroendocrine tumor هم این سیاست اعمال شد و تنها بعد از بهبودی و جراحی او، رسانه‌ها مطلع شدند. در سال ۲۰۰۹، هم در دوره غیاب شش ماه او برای پیوند کبد، هیچ اطلاعی در مورد چرایی پیوند او و وضعیت سلامتی‌اش منتشر نشد و دو ماه بعد از انجام پیوند، موضوع به اطلاع مردم رسانیده شد.
کمتر رئیس شرکتی را می‌توان سراغ داشت که به اندازه جابز برای شرکتش مفید و سودمند بوده باشد. جابز بعد از تأسیسس شرکت اپل، در سال ۱۹۷۶ در سال ۱۹۸۵ از شرکت بیرون رانده شده، اما در سال ۱۹۹۷ به شرکت برگشت و در این مدت شرکت او از سازنده مک‌های بزرگ و عظیم‌الجثه به شرکتی مبدل شد که کاربرپسندترین وسایل پرتابل پخش موسیقی و به اعتقاد بسیاری بهترین گوشی دنیا را ساخت و شرکتی شد که برای اولین بار تبلت را به عنوان یک گجت ضروری مطرح کرد.
مسئول جدی اپل در سال ۱۹۹۸ به شرکت اپل پیوسته است، او از سال ۲۰۰۶، یکی از مسئولین اجرایی برجسته این شرکت بوده است و لیاقت خود را ثابت کرده است.

    حمید.bmp

 

 

پنج شنبه 14 بهمن 1389  4:50 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها