کمپوت زردآلو
مواد لازم
زرد آلو : 1 کیلو
شکر : 300 گرم
آب : 6 فنجان
طرز تهیه :
زرد آلو را می شوئیم و از خط وسط میوه را نصف کرده هسته آنرا در می آوریم ، سپس آب را در ظرف ریخته شکر را با آب مخلوط کرده و روی حرارت قرار میدهیم پس از چند جوش از روی حرارت برمیداریم و از صافی رد می کینم آنگاه دوباره روی حرارت ملایم قرار داده زردآلوها را به شربت افزوده بدون سرپوش ظرف را می گذاریم تا کمی جوش بخورد ، باید دقت داشت میله له نشود و فرم خود را از دست ندهد ، پس از آماده شدن از روی حرارت بر می داریم و می گذاریم تا خنک شود .