رئيس كميته دفاعي مجلس:
دنيا ايرانيها را با نام احمدينژاد ميشناسد
خبرگزاري فارس: رئيس كميته دفاعي مجلس گفت: در دنيا ايرانيها را با نام احمدينژاد ميشناسند.
به گزارش خبرگزاري فارس از كرمان، غلامرضا كرمي پيش از ظهر امروز در نخستين يادواره شهداي ورزشكار استان كرمان با اشاره به انتفاضه مردم مصر اظهار داشت: اگر امروز آمريكا و صهيونيستها با دادن وعدههاي دروغين به دولت مصر سعي دارند دولت حسني مبارك را سرپا نگه دارند به علت اين است كه ترس از آن دارند كه يك انقلاب اسلامي ديگر در مصر تكرار شود.
وي بيان داشت: امروزه ايرانيها را با نام احمدينژاد در دنيا ميشناسند، زيرا وي به خاطر حق و حقوق ملت ايران در مجامع بينالمللي در برابر دشمنان و مستكبران جهان ايستاد.
كرمي افزود: حضور مردم ايران در صحنههاي مختلف پشت سر مقام معظم رهبري موجب شده كه تمام دسيسههاي دشمن عليه اين كشور خنثي شود.
رئيس كميته دفاعي مجلس با اشاره به شخصيت جهان پهلوان تختي تصريح كرد: جهان پهلوان تختي تنها يك ورزشكار بود كه در عرصههاي بينالمللي با ويژگيهاي پهلواني خود به فردي مشهور در دنيا بدل شد.
كرمي خاطرنشان كرد: فضاي ايران، ورزشي است و تصويب وزارت ورزش و جوانان در مجلس ميتواند در فضاي ورزشي كشور تأثير بسيار زيادي داشته باشد.
وي گفت: با تصويب اين مصوبه مجلس، اميد است كه ورزش قهرماني تقويت شود.
نماينده مردم كرمان و راور در مجلس شوراي اسلامي با گراميداشت ياد و خاطره دو شهيد باشگاه صنعت مس كرمان گفت: اين باشگاه مراسمي را به ياد دو شهيد خود هر ساله برگزار ميكند و اين الگو قرار دادن شهيدان در عرصههاي ورزشي است.
انتهاي پيام/ز30/ك