0

متقلب ترین ورزشکار جهان

 
samsam
samsam
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1387 
تعداد پست ها : 50672
محل سکونت : یزد

متقلب ترین ورزشکار جهان

تیه ری هانری مهاجم تیم ملی فوتبال فرانسه و عضو تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا در صدر فهرست ده ورزشکار متقلب در جهان ورزش قرار گرفت .

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از پایگاه اینترنتی الکره ؛ اقدام تیه ری هانری در بازی تیم های ملی فوتبال فرانسه و ایرلند در مرحله پلی آف جام جهانی به مهار کردن توپ و رساندن آن به همبازی خود ویلیام گالاس که منجر به گل و صعود فرانسه به جام جهانی دو هزار و ده آفریقای جنوبی شد موجی از انتقادات را علیه وی برانگیخت ، محافل ورزشی با توجه به این اقدام تیه ری هانری که منجر به حذف تیم ملی فوتبال ایرلند شد وی را در صدر ده ورزشکار متقلب جهان ورزش قرار دادند که بزرگترین تقلب را در جهان ورزش مرتکب شده است .

از جمله ورزشکارانی که در فهرست ده نفره ورزشکاران متقلب قرار دارند دیه گو مارادونا اسطوره فوتبال آرژانتین است که با دست به تیم ملی فوتبال انگلیس در جام جهانی هزار و نهصد و هشتاد و شش گلزنی کرد ، وی در این فهرست پس از هانری در رده دوم قرار دارد ، تیم غیر معلول بسکتبال اسپانیا در رده سوم این فهرست قرار دارد ، این تیم با شرکت در پارالمپیک سال دو هزار مدال طلای این رشته را بدست آورد.

دیگر ورزشکار متقلب بوریس اونچنکو شمشیر باز روس است که در المپیک هزار و نهصد و هفتاد و شش کیفیت شمشیر خود را به طور غیر قانونی ارتقاء داد پس از وی فرید لورز دونده آمریکای دوی ماراتون قرار دارد که در المپیک هزار ونهصد و نود و چهار بخشی از مسابقه ماراتون را با خودرو پیمود.

چهار راه برای رسیدن به آرامش:
1.نگاه کردن به عقب و تشکر از خدا  2.نگاه کردن به جلو و اعتماد به خدا  3.نگاه کردن به اطراف و خدمت به خدا  4.نگاه کردن به درون و پیدا کردن خدا

پل ارتباطی : samsamdragon@gmail.com

تالارهای تحت مدیریت :

مطالب عمومی کامپیوتراخبار و تکنولوژی های جدیدسیستم های عاملنرم افزارسخت افزارشبکه

 

یک شنبه 1 آذر 1388  8:03 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها