0

لقب عالم آل محمد نشان‌دهنده جايگاه علمي امام رضا (ع) است

mosaferakherat
mosaferakherat
کاربر نقره ای
تعداد پست ها : 2182

گروه استانها / حوزه جنوب خوزستان

89/11/14 - 14:52
شماره:8911140312

نسخه چاپي ارسال به دوستان
امام جمعه چوئبده:

خبرگزاري فارس: امام جمعه چوئبده گفت: لقب عالم آل محمد نشان‌دهنده جايگاه علمي امام رضا (ع) است.

حجت‌الاسلام مهدي محمدي‌پور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس ضمن تسليت به‌مناسبت سالروز شهادت هشتمين اختر تابناك امامت و ولايت، امام رضا (ع) در آبادان اظهار داشت: امام رضا (ع) در شرايط بسيار سخت و نامشروع آن زمان با تهديدهاي حاكم جور عباسي به ولايتعهدي منصوب شد. 
وي افزود: عده‌اي مي‌گويند امام با توجه به اينكه مي‌دانست مأمون شخصي ظالم و غاصب بوده چرا ولايتعهدي را پذيرفت. 
امام جمعه چوئبده در پاسخ به اينگونه سؤالات تصريح كرد: امام ناخواسته و با تهديد از سوي دستگاه خلافت و شخص مأمون به مرو دعوت و به ولايتعهدي برگزيده شد. 
وي اضافه كرد: سمت و مقام و منصبي كه به امام رضا(ع) داده شد تشريفاتي و در شرايطي خفقان براي امام توسط خلافت عباسي فراهم شد. 
محمدي‌پور اضافه كرد: امام با شرايط موجود آن زمان، هيچ‌گونه دخالتي در عزل و نصب نداشته و در امور سياسي حق دخالت نداشت. 
وي در ادامه به فرمايشي از امام رضا(ع) در خصوص ولايتعهدي‌اش اشاره كرد و گفت: يوسف پيامبر بود و من امامم، يوسف عزيز مصر بود و من وليعهد، يوسف با شرايط دشوار حاكميت فراعنه مصر روي كار آمد و من با شرايط سخت حاكميت عباسي و به اجبار و تهديد به مرو آمده و به ولايتعهدي منصوب شدم. 
امام جمعه چوئبده افزود: قدوم مبارك حضرت به كشور اسلامي ايران همچنان مايه خير و بركت شد زيرا پس از امام رضا(ع) ديگر امامزادگان چون شاهچراغ و حضرت معصومه(س) نيز به دنبال حضرت به ايران آمدند. 
وي ادامه داد: هر چه مردم و امامزادگان به امام رضا(ع) بيشتر نزديك مي‌شدند حكومت عباسي بيشتر احساس خطر كرده و عرصه را بر آن حضرت بيش از پيش تنگ مي‌كرد. 
محمدي‌پور خاطرنشان كرد: امامزادگان هم در طول مسيرهاي سفر به ايران و ديگر مناطق به ترويج پيام اهل بيت ‌پرداخته و تشيع را در ايران پررنگ‌تر كردند. 
وي در ادامه به بعد علمي شخصيت حضرت اشاره كرد و افزود: مأمون با برگزاري جلسات و نشست‌هاي علمي سعي در تخريب كردن چهره امام در بين مردم و بزرگان داشت اما در اين نشست‌ها كه از اديان و مسالك مختلف در آن حضور داشتند نتيجه‌اي معكوس و برخلاف خواست مأمون حاصل مي‌شد. 
وي خاطرنشان كرد: تا جايي كه روايت شده مردم لقب عالم آل‌محمد را به امام رضا(ع) دادند و اينها همه نشان از علاقه مردم و علما به آن حضرت بوده است. 
محمدي‌پور در پايان اظهار داشت: سرانجام مأمون عباسي به زندان و محاصره امام بسنده نكرد و با حيله امام را به شهادت رسانيد. 
انتهاي پيام/ي20/ك

بَلْ تُؤْثِرُونَ الْحَیاةَ الدُّنْیا«16»  وَالْآخِرَةُ خَیرٌ وَأَبْقَى«17» 

ولی شما زندگی دنیا را مقدم می‌دارید،  در حالی که آخرت بهتر و پایدارتر است!

الأعلی (16 -17)

پنج شنبه 14 بهمن 1389  3:07 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها