0

48 درصد اشتغال تالش از كشاورزي است

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

48 درصد اشتغال تالش از كشاورزي است

نسخه چاپي ارسال به دوستان
مدير جهاد كشاورزي تالش:
48 درصد اشتغال تالش از كشاورزي است

خبرگزاري فارس: مدير جهاد كشاورزي تالش گفت: 48 درصد اشتغال مستقيم تالش در بخش كشاورزي و دامپروري است.

به گزارش خبرگزاري فارس از تالش، جابر تجارتي ظهر امروز در مراسم افتتاح نمايشگاه دستاوردهاي كشاورزي اين شهرستان اظهار داشت: توجه بيش از پيش به كشاورزي در دولت نهم و دهم سبب رشد چشمگير توسعه كشاورزي و صنايع وابسته در كشور شده است.
به گفته وي، تالش داراي 2 هزار و 156 كيلومتر مربع وسعت، 317 روستا و 190 هزار نفر جمعيت با دو منطقه كوهستاني و جلگه‌اي و با 10دهستان و چهار بخش، پس از رشت به لحاظ جمعيت و وسعت بزرگ‌ترين شهرستان استان است.
مدير جهاد كشاورزي تالش با اشاره به توانمندي‌هاي اين شهرستان در بخش‌هاي مختلف كشاورزي گفت: تالش داراي 23 هزار و 700 هكتار اراضي زراعي و باغي و 30 هزار بهره‌بردار در بخش كشاورزي است.
وي ادامه داد: تالش با در اختيار داشتن يك سوم سطح جنگل و مراتع استان به مقدار 210 هزار هكتار و 80 هزار كلني زنبور عسل و 53 هزار رأس دام سبك و سنگين مقام نخست را در گيلان به خود اختصاص داده است.
تجارتي با بيان اينكه 48 درصد اشتغال تالش مربوط به بخش كشاورزي است، افزود: در تالش بالغ بر 165 واحد توليدي و تبديلي صنايع كشاورزي با اشتغالزايي صدها نفر از جوانان تالشي فعاليت مي‌كنند.
وي با اشاره به ضرورت توسعه پايدار و علمي كشاورزي گفت: اسلام كشاورزي را مقدس‌ترين شغل‌ها و كشاورز را شريف‌ترين انسان‌ها مي‌داند.
تجارتي افزود: برخي كارشناسان و محققان توسعه، بخش كشاورزي را به عنوان يك عامل مهم در راستاي توسعه به شمار مي‌آورند.
وي با بيان اينكه تالش قطب كشاورزي گيلان است، تصريح كرد: اين شهرستان در زمينه توليد برنج، شير و فرآورده‌هاي دامي و توليد عسل جايگاهي برتر را در سطح گيلان و كشور به خود اختصاص داده است.
مدير جهاد كشاورزي تالش با تصريح بر اينكه امروزه كشورمان شاهد پيشرفت‌هاي علمي بي‌نظيري شده است، خاطرنشان كرد: جامعه احساس شخصيت مي‌كند و معناي استقلال و آزادي را مي‌فهمد.
وي تهيه و تدوين مسائل اصلي و خط مشي‌هاي توسعه كشاورزي را از وظايف جهاد كشاورزي ناميد و افزود: تنظيم و اجراي برنامه‌ها و طرح‌هاي مربوط به نظام جامع كشت، بهبود و توسعه كمي و كيفي محصولات كشاورزي و دامي و تامين منافع توليدكنندگان از ديگر وظايف جهاد كشاورزي تالش است.
تجارتي، هدايت، حمايت، نظارت و ارزشيابي فعاليت‌هاي جارِي و عمراني، استقرار روش‌هاي مناسب عرضه و تقاضاي توليد كشاورزي و دامي و همچنين ارائه آمار و اطلاعات به‌موقع را از ديگر وظايف جهاد كشاورزي برشمرد.
وي با اشاره به اينكه امام خميني (ره) بنيانگذار انقلاب اسلامي ايران همواره خودكفايي در كشاورزي را مقدمه‌اي براي استقلال در زمينه‌هاي ديگر مي‌دانستند، اظهار داشت: با سياست‌گذاري، تصميم‌گيري، برنامه‌ريزي اصولي و يافتن راهكارهاي بنيادين بايد چالش‌هاي اساسي موجود در اين بخش در استان را برطرف كرد.
وي افزود: نمايشگاه دستاوردهاي كشاورزي تالش در بيش از 12 شاخه كشاورزي تا پايان دهه فجر براي بازديد عموم باز است.
در نمايشگاه دستاوردهاي كشاورزي تالش كه در محل ساختمان شماره يك جهاد كشاورزي اين شهرستان برگزار شده است، كشاورزان نمونه و شركت‌هاي مكانيزاسيون كشاورزي تالش شيوه‌هاي نوين و دستاوردهاي كشاورزي اين شهرستان را به نمايش گذاشتند.
انتهاي پيام/ي20/ك

پنج شنبه 14 بهمن 1389  1:45 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها