آيتالله نوري همداني:
زينالدين خانواده كرامت است
خبرگزاري فارس: يكي از مراجع تقليد با بيان اينكه خانواده شهيد زينالدين خانواده فضيلت، شهادت و كرامت است، تصريح كرد: مرحوم عبدالرزاق زينالدين هرچه داشت تقديم انقلاب كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس از قم، آيت الله حسين نوري همداني پيش از ظهر امروز در مراسم تشييع جنازه پدر شهيدان زين الدين در حرم مطهر حضرت معصومه(س) با بيان اينكه خانواده زينالدين خانواده فضيلت، شهادت و كرامت است، تصريح كرد: اين پدر هرچه داشت در راه انقلاب تقديم كرد.
اين مرجع تقليد افزود: عبدالرزاق زينالدين كه دو فرزند خود را در راه انقلاب تقديم كرد، از جمله افرادي است كه داراي مقامي عالي در نزد خداوند بوده و اميد است خداوند او را قرين رحمت خويش فرمايد.
استاد حوزه عليمه قم با اشاره به فرزند كوچك اين مرحوم و نقش ارزشمند او در هشت سال جنگ تحميلي بيان داشت: من با فرزند كوچك اين مرحوم كه از فضلاي حوزه بود و در درس بنده هم شركت ميكرد آشنا بودم و به طور مكرر با ايشان در جبههها حضور مييافتم.
وي در پايان با بيان اينكه با فرزند اين مرحوم خاطرات فراواني داشته است، تصريح كرد: اميد دارم خداوند پدر اين دو شهيد را غريق رحمت خويش بگرداند كه هر چه داشتند تقديم انقلاب كردند.
انتهاي پيام/ي20/ك