0

بي‌توجهي دولت به سابقه حضور آمريكايي‌ها قتل 3 پاكستاني را در پي داشت

 
amirpetrucci0261
amirpetrucci0261
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : تیر 1388 
تعداد پست ها : 27726
محل سکونت : http://zoomstar.ir/

بي‌توجهي دولت به سابقه حضور آمريكايي‌ها قتل 3 پاكستاني را در پي داشت

نسخه چاپي ارسال به دوستان
رهبر مخالفان در مجلس پاكستان:
بي‌توجهي دولت به سابقه حضور آمريكايي‌ها قتل 3 پاكستاني را در پي داشت

خبرگزاري فارس: رهبر مخالفان در مجلس پاكستان، سياست دولت در صدور ويزا براي خارجي‏ها و بي‏توجهي به سابقه حضور آمريكايي‏ها در اين كشور را عامل حوادثي همچون كشته شدن 3 پاكستاني دانست.

به گزارش خبرنگار خبرگزاري فارس در اسلام‏آباد، "چودري نثار علي خان " رهبر مخالفان دولت در مجلس ملي پاكستان، موضوع "ريموند ديويس " را نتيجه غفلت دولت از اتخاذ خط‏ مشي‏ فعلي دولت در صدور ويزا دانست كه در نتيجه آن، بيگانگان بدون نظام كنترلي و نظارت به كشور هجوم آورده‏اند.
وي در نطق پيش از دستور خود در مجلس، دولت مركزي را متهم به تلاش براي آزادي ريموند ديويس كرد و افزود كه اين تلاش‌ها با ممانعت دولت پنجاب روبرو شد و سپس آمريكا بطور رسمي دولت پنجاب را مورد عتاب قرار داده است كه به‌رغم تمايل دولت فدرال به اعطاي مصونيت به ديويس، دولت ايالتي مانع آزادي وي شده است.
نثار علي‌خان در ادامه با بيان اينكه پيش از وقوع اين حادثه، سفارت آمريكا طي يادداشتي به دفتر وزارت خارجه نوشته بود كه كارت غير‏ديپلماتيك براي ديويس صادر مي‏شود، افزود: اين نوشته هم‏اكنون در دست من است.
وي گفت كه برخي گزارش‏ها حاكي از آن است كه در مورد مسئله قتل 3 شهروند پاكستاني توسط ريموند ديويس كارمند سفارت آمريكا در اسلام‌آباد، دولت پاكستان موضع روشني اتخاذ نكرده است.
رهبر مخالفان در ادامه افزود كه از دولت خواسته بود كه سوابق جمع‏آوري شده در مورد حضور خارجيان در كشور را بررسي كند، ولي متاسفانه دولت توجهي به آن نكرد.
وي با اشاره به كشته شدن 3 سرباز آمريكايي در مراسم افتتاح مدرسه‌اي در شهرستان "دير " اين پرسش را مطرح كرد كه اين خارجي‏ها در كشور ما چه مي‏كنند؟
نثار علي‌خان اضافه كرد: اگر دولت به در‏خواست مخالفان توجه مي‏كرد، وقوع چنين اتفاقاتي در كشور افزايش پيدا نمي‏كرد.
پنجشنبه گذشته، 2 تن از اتباع پاكستان در يكي از نقاط پر رفت و آمد شهر لاهور با شليك گلوله ريموند ديويس كارمند سفارت آمريكا در اسلام‌آباد به قتل رسيدند.
راننده خودروي ديويس كه سعي داشت به هر قيمت ممكن سبب فرار وي شود‌، با سرعت بسيار زياد و نقض تمام قوانين رانندگي با چند موتور سيكلت و يك درشكه برخورد كرد و سبب زخمي شدن شش نفر ديگر از جمله چند دانش‌آموز شد كه يكي از زخمي‌ها نيز بر اثر شدت جراحات جان خود را از دست داد.
سفارت آمريكا در اسلام‌آباد بازداشت ديپلمات خود از سوي نيروهاي امنيتي پاكستان را كه مرتكب 3 قتل شده است، غير قانوني خوانده و تكاپوي ديپلماتيك خود را براي رهايي وي آغاز كرده است.
در همين حال مردم پاكستان از اين كه كارمند كنسولگري آمريكا در لاهور اقدام به قتل افراد بي‌گناه و سپس فرار از صحنه حادثه كرده است، خشمگين هستند.
انتهاي پيام/م

پنج شنبه 14 بهمن 1389  1:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها