0

چرا بی اعتنایی به ورزشهای رینگی؟

 
matin110x
matin110x
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : بهمن 1389 
تعداد پست ها : 332
محل سکونت : اصفهان

چرا بی اعتنایی به ورزشهای رینگی؟

ورزشهای رینگی به صورت کلی به رشته هایی مثل کیک بوکسینگ-موی تای-بوکس-فول کنتاکت-یو اف سی-

ام ام ای و.... گفته میشه که در رینگ با شیوه ها و سبکهای مختلف در تمامی سنین و اوزان اجرا میشه

ورزشهای رینگی در جهان طرفداران بسیار بسیار زیادی داره طرفدارانی بسیار بیشتر از دیگر رشته های رزمی که مسابقات این رشته ها شبکه های تلویزیونی خاص به خودشونو دارن

این رشته ها در کشور ما هنرجویان و طرفداران بسیار زیادی داره که متاسفانه با بی توجهی مسئولین روبه رو هستن!!! بنده قهرمانان بسیار خوبی رو میشناسم که در سطح آسیا و جهان مدال دارند اما دچار مشکلات عدیده مالی هستن و همه این ها بدلیل بی توجهی آقایان هستش درآمد کل یه سبک رینگی اندازه نصف حقوق یه فوتبالیست معمولی هم نیست!  درصورتی که اگه ما پخش تلویزیونی داشته باشیم و به فعالیت سبکها سر و سامان داده بشه با جذب اسپانسر توان مالی فایترها و سبکها بالا میره و این موضوع باعث جذب بیشتر و امکان بیشتر برای شرکت در مسابقات مطرح جهانی میشه وما میتونیم پرچم زیبای کشورمونو در جهان بالا ببریم البته ناگفته نماند علیرغم تمام خیانتهای مسولین ما فایترهای مطرحی در جهان داریم که متاسفانه برخی از اونها بدلیل مشکلات مالی کنار رفتن و بعضی هم جذب کشورهای دیگه شدن و دارن برای اونها مبارزه میکنن.

اینم مشخصات بعضی از شیران مبارز ایرانی :

نام فايتر: احمد معين شيرازي

سبک: کيک بوکسينگ
تاريخ تولد: 1978
محل تولد: تهران
قد: 180
وزن: 74
پيروزي: 30
تساوي: 1
شکست: 4

 

 

 

سيد احمد معين شيرازي در سال 1978 و در خانواده اي معروف در ايران متولد شد. فرزند چهارم خانواده بود و اگر در آن زمان کسي از او درباره آرزوها و يا آينده اش سئوال مي کرد مسلماً با اين پاسخ روبرو مي شد که وي دلش مي خواست يک هنرپيشه شود اما خانواده اش همواره او را به عنوان يک پزشک مي ديدند.
بنابر گفته خودش او هيچ گاه اهل فعاليت هاي ورزشي نبود و حتي بچه تنبلي هم به حساب مي آمد و گهگاه حتي اضافه وزن هم داشت! وي همواره عاشق سينما بود و بيش از همه از فيلم هاي رزمي لذت مي برد. او مي گويد: «مجموعه کوچکي از فيلم هاي جکي چان را در خانه جمع آوري کرده بودم و هر کدام از آنها را حداقل دويست بار ديده بودم!»
در سيزده سالگي دلش مي خواست يک قهرمان هنرهاي رزمي شود و به همين دليل به يک باشگاه آموزش کاراته در تهران رفت؛ باشگاهي که در آن به گفته خودش اين شانس را بدست آورد تا از معلومات و هنر بهترين استاد اين رشته يعني شيهان عليرضا نجفي بهره مند شود.
او مي دانست که شيهان نجفي منشأ يک تغيير عمده در زندگي اش خواهد بود و در اينجا بود که او دانست مي تواند به هدفش برسد او مي خواست در هنرهاي رزمي به قله هاي افتخار دست يابد و مي خواست در دنياي هنرهاي رزمي بهترين باشد. با استفاده از استعدادهاي ذاتي اش وي زندگي ورزشي خود را به درستي آغاز کرد و در سن پانزده سالگي تبديل به يکي از بهترين فايترهاي نوجوان در ايران گرديد.
پيکاسو مي گويد: «در خانواده من به غير از پدرم هيچ کس از کاراته خوشش نمي آمد و او تنها کسي بود که از من حمايت مي کرد.» بعدها و به خاطر اصرارهاي خانواده اش مجبور شد در شانزده سالگي ايران را ترک کرده و به پاکستان برود تا در يکي از دانشگاههاي اين کشور به تحصيل در رشته طب سوزني بپردازد. اين رشته، يک دوره پنج ساله بود اما پيکاسو که توانسته بود دوره چهار ساله دبيرستان را در دو سال به اتمام برساند خيلي راحت اين دوره پنج ساله را هم در مدت سه سال و نيم به پايان برد و با مدرک دکترا به کشورش بازگشت.
او هرگز در طول مدت تحصيلش، تمرين را کنار نگذاشت و بعد از پايان تحصيلاتش نيز همواره به اين رؤيا مي انديشيد تا اينکه سرانجام در ماه مي سال 2000 ايران را ترک گفت تا به طور حرفه اي به رشته کيک بوکسينگ بپردازد.
 
زندگي حرفه اي پيکاسو:
زندگي حرفه اي پيکاسو در سال 2000 و با حضور در آکادمي ورزش اسکرا در آلمان و شهر هاگن آغاز گرديد. بعد از يک سال وي تصميم به ترک اين آکادمي گرفت و به مدرسه رزمي ديگري در آگسبورگ پيوست جايي که در آن از سن سي (داووت سيدال) که يکي از بهترين استادان اين رشته در آلمان محسوب مي شد تعليمات بسياري را فرا گرفت.
در سال 2001، او عناوين قهرماني WIKAو WKAرا بدست آورد و توانست در مسابقات جهاني WIKAدر رشته کيک بوکسينگ شرکت کند. در سال 2002، او عنوان قهرماني WTKLرا در اروپا و در رشته تاي بوکسينگ و سپس عنوان جهانيWTKL را در همين رشته و با مقررات K-1 از آن خود کرد.
در سال 2004 نيز، او توانست يکبار ديگر عنوان قهرماني کيک بوکسينگ را در  WKAبه خود اختصاص دهد.
 
عناوين: عنوان قهرماني کيک بوکسينگ (WIKA)
عنوان قهرماني تاي بوکسينگ (WTKL)
عنوان قهرماني کيک بوکسينگ (WKA)
 
لقب : پيکاسو
ناک اوت: 24 

نام فايتر: حسين اوجاقي

سبک: کيک بوکسينگ - سن شو
تاريخ تولد: 8-30-1975
محل تولد: تهران
قد: 178
وزن: 80
پيروزي: 31
تساوي: 0
شکست: 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 
حسين اوجاقي - يك قهرمان، يك اسطوره
 
 
حسين اوجاقي قهرمان ارزنده‌اي است كه بارها پرچم كشورش را در جاي جاي جهان به اهتزاز درآورده وي فرزند ارشد خانواده‌اي 6 نفره مي‌باشد، پدرش كارمند صنايع دفاع بوده و در خانواده او علاوه بر وي امير اوجاقي برادرش نيز توانسته چند عنوان جهاني در سن‌شو و مهدي اوجاقي ديگر برادر او نيز در بوكس‌هاي داخلي مقام‌آور باشد.
وي داراي مدرك فوق‌ليسانس رشته مديريت تربيت بدني و مجرد مي‌باشد. حسين اوجاقي نيمه شب هشتم شهريور يك هزار و سيصد و پنجاه و چهار در بيمارستان فيروزگر تهران ديده به جهان گشوده، زندگيش را در جنوب شهر تهران منطقه شهر ري ادامه داده، ورزش را در سن هشت سالگي با ژيمناستيك آن هم بطور هفته‌اي سه جلسه آغاز نموده سپس در دوازده سالگي (1366) به كان‌ذن‌ريو روي آورد و نزد اولين استاد رزمي خود، نيك‌روش ورزشهاي رزمي را با هفته‌اي سه جلسه آغاز نمود. دوران نوجواني او با كلنجارها و سرشاخ‌شدن با هم سن و سالهايش سپري شد. وي به تمرينات مستمر و كلاسيك خود زير نظر مربيش با نظم، خاصي ادامه داد.
پس از چند سال با افتتاح كلاس كيك بوكس در منطقه شهر‌ري توسط همان مربي وي به سوي رشته‌هاي كيك بوكس روي آورد اين روش تا سال 1372 ادامه يافت، پس از آن با مرحوم فريدون مالكي (يكي از نام‌آوران رشته‌هاي رزمي ايران) آشنا شد و در لباس شاگردي به تمرين پرداخت به زعم وي شخصيت رزمي‌اش نزد ايشان شكل گرفت و احساس تكامل در هنر رزمي به او دست داد وي معتقد است از لحاظ تكنيك و مسائل مربوط به هنر رزمي هر آنچه دارد را مدعون مرحوم مالكي مي‌باشد در كنار اينها بوكس را نزد حاج آقا محمدي باز هم در همان محله تهران ادامه داد، پس از چند سال نگاه وي به ورزش حرفه‌اي جلب شد چرا كه او بصورت حرفه‌اي تمرين مي‌كرد، اما او احساس کرد در مسابقات حرفه‌اي جاي خالي پرچم ايران احساس مي‌شود هر چند در برخي از رشته‌ها و در قسمت آماتور پرچم كشورش به اهتزاز در مي آمد، اما حسي دروني او را به حضور در مياديني بزرگتر فراخواند اين حس باعث شد تا براي ارضاي نياز دروني خود به مسابقات حرفه‌اي روي آورد.
 
* تكنيك برتر مبارزاتي اوجاقي
بيشتر سعي مي‌كند از تمام ضربات دست و پا استفاده كند و فنون درگيري را هم داشته باشد اما ضربه پا بالا (هاي كيك) وي چيزي ديگر است و او را راضي مي‌كند.
 
* به آنچه كه خواسته رسيده يا نه
پاسخ وي در اين خصوص منفي بود چرا كه اعتقاد دارد هر گاه به آنچه كه مي‌خواهي برسي اين درست زماني است كه انگيزه اصلي كه همان ادامه روند پيشرفت است را از دست خواهيد داد.
 
* آخرين برنامه حرفه‌اي كه حسين در پيش رو دارد
بنا به دعوتي از طرف يكي از باشگاي ژاپني به توكيو (ژاپن) رفتم و نزد كوبوسان رفتم وي با هماهنگي با مسئولين سازمان K-1 ژاپن آقاي كاني گاوا و ايشي كاي‌چو و توافق انجام شده به عضويت تيم K-1 جهت حضور در رقابتهاي 11 ژوئن 2006 (مسابقات آزاد بين سازمان K-1 و سانداچين) تيم سانداچين با قهرمانان نامي ساندا و در تيم K-1 نيز قهرمانان نامي اين سازمان از جمله آلن كرايف (روسيه) و… تيم را همراهي مي‌كند در وزن 80 كيلو افتخار همراهي اين تيم را دارم يكي از حسن‌هاي K-1 اين است كه از هر فرد از تيم K-1 با پرچم كشورش وارد مسابقات مي‌شود و اين يكي از شرط‌هاي من بوده.
 
* بهترين برد
بازيهاي آسيايي بوسان و كسب مدال طلاي اين دوره براي من شيرين بود چرا كه توانستيم با اين طلا چند پله كشورم در بين كشورهاي آسيايي صعود کند.
 
 
عناوين ؛
 
مدال     محل مسابقات     سال     رشته    عنوان مسابقات
 
طلا               ايتاليا            1997       سن‌شو          جهاني
 
طلا           هنگ‌كنگ          1999       سن‌شو          جهاني
 
نقره            ارمنستان           2001       سن‌شو          جهاني
 
برنز           ماكائو              2003       سن‌شو          جهاني
 
طلا             ايتاليا              2001       ساندا          جام‌جهاني
 
طلا         شانگهاي (چين)      2002      سن‌شو         جام‌جهاني
 
طلا             ايتاليا              2005       ساندا          جام‌جهاني
 
نقره             تايلند              1998     سن‌شو       بازيهاي آسيايي
 
طلا      بوسان (كره‌جنوبي)    2002      سن‌شو      بازيهاي آسيايي
 
طلا           ويتنام               2000       سن‌شو      قهرماني آسيا
 
طلا          ميانمار              2004       سن‌شو       قهرماني آسيا
 
طلا          تركيه                1998       سن‌شو          بين‌المللي
 
طلا        ارمنستان              1999       سن‌شو          بين‌المللي
 

پروفایل پرنس علی فایتر خوب و جوان ایرانی :

COUNTRY    IRAN             Age       26

Club        Iran Taseijuku      Height        192 cm /6.3

Style          Kick Boxing, Karate            Weight             102 Kg / 225 ibs

                  3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif MATIN 110X 3cb46b21e9c0c584335c1986a47ece04.gif

      چشمها را باید شست جور دیگر باید دید ...

  

پنج شنبه 14 بهمن 1389  12:39 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها