0

مردم يمن در "روز خشم " به خيابانها ريختند

 
ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18320
محل سکونت : خوزستان

مردم يمن در "روز خشم " به خيابانها ريختند

 گروههاي سياسي مخالف در يمن از مردم براي شركت در تظاهرات امروز كه آن را "روز خشم " ناميده اند، دعوت كردند و تظاهرات‌كنندگان با تجمع در نزديك دانشگاه صنعاء در غرب اين شهر، عليه عبدالله صالح شعار مي دهند وخواهان تغيير نظام هستند. 

در اين ميان، گروهي كه خود را هواداران نظام عبدالله صالح معرفي مي كنند، در ميدان تحرير شهر صنعاء اقدام به برگزاري تظاهراتي محدود كرده‌اند. 

عبدالله صالح ديروز در پي تصميم مخالفان براي برگزاري تظاهرات در سخناني از انجام اصلاحات و عدم تمديد دوره رياست جمهوري خود يا موروثي كردن قدرت در اين كشور و گفتگو با مخالفان سخن گفت كه مخالفان ضمن استقبال از آن درعين حال تاكيد كردند كه امروز براي مطالبات خود به خيابانها خواهند آمد. 

اين در حالي است كه پايتخت يمن از صبح امروز شاهد استقرار تعداد زيادي از نيروهاي امنيتي و برپاشدن چادرهايي از حزب‌حاكم در حمايت از دولت "علي عبدالله صالح " بوده است.دولت يمن در يك اقدام پيشگيرانه تلاش كرد تا مانع سرايت انقلاب مصر به اين كشور و تكرار انتفاضه تونس شود. به همين دليل ايست‌هاي ‌بازرسي متعددي در اطراف ميدان "التحرير " صنعاء ايجاد كرده و نيروهاي حزب‌حاكم نيز در اين ميدان حاضر هستند تا مانع برپايي تظاهراتي كه احزاب معارض يمن براي آن زمينه‌سازي كرده‌اند، شوند. بر اساس گزارش‌هاي موجود تعدادي از رهبران حزب حاكم در ميدان تحرير با اسلحه حضور دارند و انتظار مي‌روند كه درگيري خونيني ميان آنها و تظاهرات‌كنندگان عليه رژيم صنعاء روي دهد. 

10750403264581828474.jpg

پنج شنبه 14 بهمن 1389  12:30 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها