0

كيسينجر: مبارك بهترين گزينه‌ براي تحقق اهداف آمريكا در منطقه بوده است

ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 18320

كيسينجر: مبارك بهترين گزينه‌ براي تحقق اهداف آمريكا در منطقه بوده است

"هنري كيسينجر " وزير امورخارجه اسبق آمريكا در گفت‌وگو با شبكه تلويزيوني "فاكس نيوز " در پاسخ به اين سؤال كه نهايتا واكنش واشنگتن در تحولات اخير در مصر چگونه بايد باشد و آيا در نهايت اين احتمال وجود دارد كه كاخ‌سفيد موفق شود يا خير، گفت: آنچه كه رؤساي جمهوري [در آمريكا] بايد با آن مواجه شوند اولويت‌هايي است كه مي‌توانند براي اقدامات خاصي مد نظر قرار دهند. ما در اينجا 5 رئيس جمهور داشته‌ايم كه همگي معتقد بودند كه مبارك بهترين راه براي تحقق اهداف آمريكا در منطقه بوده است. 

وي ادامه داد: تعامل و همچنين شكل‌دهي دوباره روابط با مصر تلاش بسياري را نياز خواهد داشت. به هر حال مبارك نيز طي چندين سال اخير لغزش‌هايي را داشته است. اما امروز مسئله اين نيست. من تصور مي‌كنم كه مسئله، تغيير راهبردي است كه مي‌تواند در منطقه اتفاق بيفتد چنانچه مصر به يكي از شيوه‌هايي كه پيش‌بيني مي‌شود تغيير كند. 

وزير امورخارجه اسبق آمريكا در ادامه گفت: بسته به اين كه چگونه تغيير مبارك اتفاق بيفتد، از نقطه نظر من در رابطه با نيروهاي سياسي كه مي‌توانند در مصر هويت يابند، بيشتر نيروهاي طرفدار اسلام، ضداسرائيل و حتي به عقيده من ضدآمريكايي هستند كه پس از اين تغيير قدرت را در دست خواهند گرفت تا دموكرات‌ها به آن معنايي كه ما اين واژه را تعبير مي‌كنيم. 

كيسينجر در ادامه اظهارات خود در گفت‌وگو با شبكه فاكس نيوز خاطرنشان ساخت: مراحل تدريجي بسياري در اين تغيير وجود خواهد داشت. نبايد كاملا با اطمينان بگوييم كه تحولات كنوني در مصر به اين سو يا سويي ديگر خواهد رفت. اما آنچه كه هر فردي بايد درك كند اين است كه آنچه كه هر كسي مي‌تواند درباره مبارك بگويد از بعد از دوره "انور سادات " در مصر، ما شاهد يك نفوذ تثبيت كننده در مصر بوده‌ايم. 

وي افزود: ما ممكن است شاهد دولتي در مصر باشيم كه از نقطه نظر تأمين منافع آمريكا جذابيت بيشتري داشته باشد و بهتر بتواند منافع آمريكا را تأمين كند. 

10750403264581828474.jpg

پنج شنبه 14 بهمن 1389  12:24 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها