0

تحليلگران و كارشناسان غربي: "البرادعي " گزينه مناسبي براي جانشيني "مبارك " نيست

 
ayoub12
ayoub12
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 18320
محل سکونت : خوزستان

تحليلگران و كارشناسان غربي: "البرادعي " گزينه مناسبي براي جانشيني "مبارك " نيست

 به نقل از روزنامه القدس العربي،‌ تحليلگران و كارشناسان غربي معتقدند با اين كه البرادعي برنده جايزه صلح نوبل است، اما با حقايق امور جاري در كشور نا آشناست. 

"دني بوشار " ديپلمات پيشين فرانسوي و كارشناس مركز تحقيقات خاورميانه فرانسه معتقد است، البرادعي با اين كه شخصيت محترمي است، اما او نه حزبي دارد و نه به حزبي منتسب است. 

همچنين يك ديپلمات اروپايي كه خواست نامش فاش نشود، گفت: آنچه البرادعي كم دارد، محوبيت مردمي و حمايت نظامي در ارتش و همچنين در ميان طبقات مرفه رژيم مصر است. 

وي افزود: البرادعي از سي سال پيش مصر را ترك گفته و بطور مستمر در وين سكونت داشت و بيش از آن كه به اوضاع مصر آگاهي داشته باشد، به اوضاع اتريش آشناست، چنين مردي چگونه مي‌خواهد انقلاب مصر را رهبري كند. 

اما "توماس هازل " كارشناس مسائل شمال آفريقا در دانشگاه آزاد برلين گفت: به نظر من البرادعي با اين كه داراي شخصيت بارزي است، اما بايد پرسيد، آيا اين شخصيت به او اين توان را مي‌دهد كه اوضاع جاري در مصر را تغيير دهد يا اين كه قرباني اين اوضاع خواهد شد. 

"زينب العصام " كارشناس امور خاورميانه در لندن با اشاره به اينكه البرادعي چه توان راهبري اعتراضات مصر را داشته باشد چه نداشته باشد، گفت: در حال حاضر او مهره انتخاب شده آمريكايي‌هاست و بايد ببينيم آمريكايي‌ها تا چه اندازه خواهند توانست در انقلاب مردم مصر نفوذ كنند. 
در حال حاضر معارضان مصري البرادعي را به عنوان سخنگوي جريان معارض در مصر براي گفت‌وگو با رژيم مصر انتخاب، اما تاكيد كرده‌اند اين به معناي انتخاب وي به عنوان رهبر و جانشين مبارك نيست. 

10750403264581828474.jpg

پنج شنبه 14 بهمن 1389  12:20 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها