0

مورينيو: اميدوار بودم که در فينال به بارسا بخوريم

hojat20
hojat20
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 42154

مربي رئال مادريد در صحبتهايي اعلام کرد که در انتظار فينال کوپا دل ري ميان دو تيم بارسا و رئال بوده است

خوزه مورینیو مربی رئال مادرید در صحبتهایی اعلام کرد که با وجودی که تیمش 9 دیدار درماه ژانویه برگزار کرده ، از اینکه شاگردانش توانستند با برد 0-2 سویا، به فینال جام حذفی راه یابند، بسیار خوشحال است

آقای خاص در صحبتهایی اعلام کرد که برگزاری فینال در روز بیستم آوریل اندکی عجیب است. مورینیو از اینکه تیمش کنترل بازی در مرحله نیمه نهایی را از دست نداد، بسیار خوشحال است

در پایان دیدار، مورینیو به مارکاپست گفت:« این کاملا تماشایی است که دو حریف دیرینه در فینال با هم دیدار می کنند.ما مشکلات خاص خودمان را داشتیم و این در طول ژانویه مارا خیلی اذیت کرد.»

مربی رئال ادامه داد:« ما بهای آن را پرداخت کردیم ولی به خوبی توانستیم پیشرفت کرده و به فینال برسیم. این ارزشش را داشت، چون الان در فینال جام حذفی هستیم. روز بیستم آوریل برای برگزاری فینال اندکی عجیب است .ما در آینده برروی بازی فینال تمرکز خواهیم کرد. مهمترین نکته این بود که کنترل بازی در دیدار چهارشنبه شب را از دست ندادیم و گلها باعث شد تا با خیالی راحت تر کار را دنبال کنیم.»

آنروز .. تازه فهمیدم .. 

در چه بلندایی آشیانه داشتم...  وقتی از چشمهایت افتادم...

پنج شنبه 14 بهمن 1389  10:36 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها